Takeda Joins Mortal Kombat 1 Next Week.

Mortal Kombat 1:s sista Year 1 DLC-kämpe anländer nästa vecka, och det är Takeda Takahashi. Den unge Shirai Ryu-krigaren gör bara sitt andra framträdande i ett Mortal Kombat-spel och ser lika kapabel ut som sina äldre klanbröder, Scorpion och Smoke.

Även om Takeda var Kenshis son i sin debut i Mortal Kombat X, har den omarbetade tidslinjen för Mortal Kombat 1 ändrat honom till Kenshis kusin. Liksom Kenshi växte Takeda upp som en Yakuza men var mer trogen mot klanen än sin kusin. Som sådan fick Yakuza i uppdrag att Takeda skulle döda Kenshi, och de två kämpade, med den senare som segrare. Takeda blev dödligt sårad i striden och skyndade till Shirai Ryu:s hjälp, där Kenshi skyddade honom från att dödas av Yakuza för att misslyckas med sitt uppdrag. Detta får Takeda att ändra sig och gå med i Shirai Ryu för att föra krig mot Earthrealm:s kriminella underjord och, så småningom, de onda krafterna i Outworld.

Takeda använder fortfarande Shirai Ryus kampstil, inklusive sitt signaturpar av bladiga piskor. Han har också shurikens, en serie teleporterande flamanfall och ett luftgrepp som bäst kan beskrivas som en mid-air corkscrew piledriver. Kolla in Takeda nedan.

Takeda kommer att finnas tillgänglig den 23 juli, både som ett fristående köp och som en gratis nedladdning för Kombat Pack-ägare. Samma dag blir den tidigare avslöjade Kameo-kämpen Ferra tillgänglig att köpa. Både Takeda och Ferra kommer att vara spelbara för första gången under Evo 2025 denna helg.

För mer om Mortal Kombat 1, kolla in vår recension samt trailrarna för tidigare DLC-kämpar.

Takeda Takahashi är den senaste tillskottet till den imponerande listan över spelbara karaktärer i Mortal Kombat 1. Den unge krigaren har sina rötter i Shirai Ryu-klanen och har en imponerande kampstil som liknar hans äldre släktingar, Scorpion och Smoke. Trots att han tidigare var Kenshis son har den omarbetade tidslinjen för Mortal Kombat 1 gjort honom till Kenshis kusin istället.

Efter att ha överlevt en strid mot sin egen kusin Kenshi, vänder sig Takeda emot Yakuza och går med i Shirai Ryu för att föra krig mot de onda krafterna i Outworld och Earthrealms kriminella underjord. Han använder fortfarande Shirai Ryus karakteristiska kampstil med sina bladiga piskor och olika ninja-vapen som shurikens och flammanfall. Takeda kommer att bli tillgänglig för spelare den 23 juli och kan köpas som en separat nedladdning eller ingå som en gratis karaktär för Kombat Pack-ägare.

Evo 2025 kommer att vara första gången som spelare får chansen att spela som Takeda och den tidigare avslöjade karaktären Ferra. Dessa nya tillskott kommer att ge spelarna ännu fler möjligheter att utforska och njuta av den actionfyllda världen i Mortal Kombat 1. För att lära dig mer om spelet och dess spelbara karaktärer kan du kolla in recensioner och trailrar för tidigare DLC-kämpar.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top