Helldivers 2: Största uppdateringen i augusti

Helldivers 2 har varit en av de största framgångarna under 2024, och utvecklaren Arrow Head Games förbereder sig för att lansera sin mest omfattande uppdatering hittills. Escalation of Freedom är en kommande uppdatering som lägger till nya uppdrag, nya faror och självklart nya buggar.

Den 6 augusti kommer Escalation of Freedom att utmana spelare med en ny svårighetsgrad på nivå 10 och introducera nya uppdragsmål, som att lokalisera och extrahera en gråtande larv som lockar terminider. Spelet får också nya, större borgliknande utposter som spelarna kan inta. Sumpbiomen får en skrämmande ansiktslyftning, och syrastormar kan nu minska rustningen för spelare och fiender så att båda sidor tar större skada. Nya terminider och automater kommer att slåss mot spelarna, och Arrow Head Games skvallrar om att Escalation of Freedom innehåller fler överraskningar som spelarna själva får upptäcka. Kolla in trailern för en titt på vad som komma skall.

Escalation of Freedom kommer även med förbättringar av livskvaliteten, inklusive en uppdatering för att hantera “grief kicking”. Enligt PlayStation Blog kommer spelet att få “ett system där om en spelare blir sparkad, kommer de att spawnas in i en ny session som värd med allt lagets byte från deras föregående session. Alla föremål kan nu plockas upp av spelaren innan extrahering. Gruppen som sparkar kommer att se ett meddelande i chattfönstret om att en spelare har blivit sparkad, men deras byte förblir oförändrat.”

För mer information om Helldivers 2, kolla in vår recension.

Helldivers 2 har verkligen gjort succé under 2024 och nu förbereder Arrow Head Games sig för att släppa sin största uppdatering hittills. Escalation of Freedom, som släpps den 6 augusti, kommer att utmana spelarna med en ny svårighetsgrad på nivå 10 samt introducera nya uppdrag och faror. Spelarna kommer att få möjlighet att inta större borgliknande utposter och möta nya fiender som terminider och automater.

Denna uppdatering kommer också med förbättringar av livskvaliteten, inklusive en uppdatering för att hantera “grief kicking”. Nu får spelare möjlighet att plocka upp alla föremål innan extrahering och om en spelare blir sparkad kommer de att spawnas in i en ny session som värd med allt lagets byte från deras föregående session. Med dessa förbättringar kommer spelupplevelsen i Helldivers 2 att bli ännu mer spännande och givande för alla spelare.

Escalation of Freedom lovar även fler överraskningar som spelarna själva får upptäcka. Med nya uppdragsmål och faror att bemästra, samt förbättringar av livskvaliteten, kommer denna uppdatering definitivt att hålla spelarna engagerade och underhållna. Se till att kolla in trailern för Escalation of Freedom för en försmak av vad som komma skall i denna spännande uppdatering för Helldivers 2.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top