Frank Stone digitalnummer nu tillgängligt!

Om du prenumererar på den digitala utgåvan av Game Informer kan du nu läsa allt om vår resa för att lära dig om gjutningen av Frank Stone från Dead by Daylights universum! Efter omslagsavslöjandet är vår digitala utgåva nu live på webbläsare, iPad/iPhone och Android-enheter.

Utöver vårt 10-sidiga omslagsreportage om Frank Stone, hittar du även en sexsidig artikel om utvecklingen och framgången för Dead by Daylight, en djupdykning i hur Splatoon 3-samhället utvecklade en speedrun för spelets senaste DLC, en ingående tillbakablick på skapandet av Vampire Survivors med dess skapare, sex sidor om Visions of Mana, en titt på framgången för förlaget Devolver Digital på dess jubileum, och mycket mer! Vi har även förhandsvisningar för Avowed, Lego Horizon Adventures, Monster Hunter Wilds, Metroid Prime 4: Beyond, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Infinity Nikki, och recensioner för Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Final Fantasy XIV: Dawntrail, Destiny 2: The Final Shape, Still Wakes the Deep, Super Monkey Ball Banana Rumble, Nintendo World Championship: NES Edition, och mycket mer!

Om du älskar tryck lika mycket som vi gör kan du prenumerera på den fysiska tidningen:

Prenumerera nu

Du får 10 nummer för $19.91, eller två år och 20 nummer för $34.99. Individuella nummer finns också tillgängliga för köp på denna länk eller i alla GameStop-butiker.

Du kan ladda ner apparna för att läsa utgåvan genom att följa den här länken.

Den digitala utgåvan av Game Informer har just släppt sitt senaste nummer där de fokuserar på gjutningen av karaktären Frank Stone från Dead by Daylights universum. Efter att ha avslöjat omslaget är tidningen nu tillgänglig på olika plattformar som webbläsare, iPad/iPhone och Android-enheter. Förutom det omfattande 10-sidiga reportaget om Frank Stone, innehåller tidningen även artiklar om utvecklingen av Dead by Daylight, Splatoon 3-samhällets skapande av en speedrun för det senaste DLC:t, Vampire Survivors och skapandet av spelet Visions of Mana.

I det senaste numret av Game Informer kan du även läsa om Devolver Digitals framgångar, förhandsvisningar av spel som Avowed, Monster Hunter Wilds och Metroid Prime 4: Beyond, samt recensioner av spel som Elden Ring: Shadow of the Erdtree och Final Fantasy XIV: Dawntrail. Om du föredrar den fysiska tidningen kan du prenumerera och få 10 nummer för $19.91 eller två år och 20 nummer för $34.99. Du kan också köpa enskilda nummer online eller i GameStop-butiker. Länkar till nedladdning av apparna för att läsa utgåvan finns tillgängliga i artikeln.

Få en inblick i skapandet av Frank Stone och andra spännande spelnyheter genom att läsa den senaste digitala utgåvan av Game Informer. Kom med på en resa genom spelvärlden och ta del av exklusiva artiklar, förhandsvisningar och recensioner. Prenumerera på den digitala tidningen för att få tillgång till allt detta och mer, och var en del av gaming-communityt som älskar Dead by Daylight och andra populära spel.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top