Alien: Isolation 2 Bekräftad

På den 10-årsdagen av släppet av Alien: Isolation har utvecklaren Creative Assembly bekräftat att en uppföljare är under utveckling.

Alien: Isolation 2 har äntligen bekräftats av Creative Assembly på den 10-årsdagen av det ursprungliga spelets släpp. Fans av den första Alien: Isolation kommer att vara glada över nyheten om att en uppföljare är på gång och att utvecklingen är igång. Spelet ansågs vara ett mästerverk när det släpptes och förväntningarna är höga för denna nya iteration.

Den nya Alien: Isolation 2 förväntas bygga vidare på det som gjorde det första spelet så framgångsrikt: den otäcka atmosfären, den hårda överlevnadsskräcken och den trovärdiga presentationen av Alien-universumet. Utvecklarna har lovat att leverera en ännu mer skrämmande och intensiv upplevelse denna gång och fansen kan förvänta sig nya spännande överlevnadsutmaningar och grymma fiender att möta.

Detaljer om hur Alien: Isolation 2 kommer att skilja sig från det första spelet är ännu inte kända, men med Creative Assembly bakom utvecklingen kan spelarna förvänta sig en passionerad och välgjord uppföljare. Spänningen är hög inför framtida avslöjanden och trailers som förhoppningsvis kommer att ge en inblick i vad som väntar i den nya skräckfyllda världen av Alien: Isolation 2.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top