Star Trek Picard Legacy Collection Rea

Amazon’s Prime Big Deal Days sale är fylld med bra erbjudanden på Blu-rays, inklusive några vanligtvis mycket dyra samlarboxar som Star Trek: The Picard Legacy Collection. Endast 11 750 exemplar av detta massiva 54-skivorsätt gjordes, och just nu kan Star Trek-fans lägga till en i sin personliga samling för nästan 100 dollar rabatt. Listad för $245, The Picard Legacy Collection är på rea för $148. Kom ihåg att förra gången den var på rea för ett liknande pris sålde den ganska snabbt.

Och även om den inte är berättigad till Amazon’s buy two, get one free Blu-ray and books sale, är andra Star Trek-samlingar det, inklusive den speciella steelbook-utgåvan av Original Series och 10-filmen Stardate Collection.

Amazon har en enorm rabatt på Star Trek: The Picard Legacy Collection inför Prime Day 2024. Så länge lagret räcker – och detta är en Lightning Deal med begränsade kvantiteter – finns denna enorma Star Trek Blu-ray-samling tillgänglig för endast $142 (var $245). The Picard Legacy Collection släpptes förra hösten och endast 11 750 exemplar tillverkades.

Under Amazon’s Prime Big Deal Days är det möjligt att hitta fantastiska erbjudanden på olika produkter, inklusive samlarboxar som Star Trek: The Picard Legacy Collection. Denna enorma 54-skivorsätt är vanligtvis prissatt till $245, men under rean kan fans av Star Trek lägga till den till sina samlingar för endast $148. Det finns endast 11 750 exemplar av denna samlarbox, så det är viktigt att vara snabb eftersom den tidigare har sålt ut snabbt när den varit tillgänglig till ett liknande pris.

Även om Star Trek: The Picard Legacy Collection inte ingår i Amazons buy two, get one free-erbjudande för Blu-ray och böcker, finns andra Star Trek-samlingar tillgängliga för rabatt, inklusive steelbook-utgåvan av Original Series och 10-filmen Stardate Collection. För Star Trek-fans är detta ett utmärkt tillfälle att fylla på sin samling till förmånliga priser under Prime Big Deal Days.

Amazon har en ögonblicksrabatt på Star Trek: The Picard Legacy Collection inför Prime Day 2024. Denna blixtrande affär erbjuder en massiv rabatt på samlarboxen, vilket gör att den endast kostar $142 istället för det vanliga priset på $245. Med en begränsad mängd tillgänglig är det viktigt att agera snabbt för att säkra detta fantastiska erbjudande och lägga till denna exklusiva Star Trek Blu-ray-samling till sin samling.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top