Tamagotchi-deals för Prime Big Deal-dagar

Amazons Prime Big Deal Days-event startar officiellt den 8 oktober, men den online-återförsäljaren – och dess konkurrenter – har redan börjat rulla ut erbjudanden på alla möjliga produkter. Om du är ute efter en ny Tamagotchi år 2024 har du tur, då Amazon har ett varierat utbud på rea.

Som många trender från ’90-talet är Tamagotchi tillbaka i mode. Amazon har för närvarande den ursprungliga Tamagotchin med ett genomskinligt skal för $22.50 (ned från $30). Den senaste utgåvan av Tamagotchi, Tamagotchi Uni, som kan bäras runt handleden, är också på rea. Tamagotchi Uni lila är på rea för $42 (ned från $60).

Även licensierade Tamagotchi-enheter är på rea, inklusive R2-D2 ($9, var $20) och Toy Story ($9.50, var $20). Tamagotchi Nano x Jujutsu Kaisen 0 – Gojo är också nedsatt just nu ($18.50, var $25).

Fortsätt läsa på GameSpot: [Länk till artikel]

Amazon tar del i Prime Big Deal Days genom att erbjuda fantastiska rabatter på en rad olika Tamagotchi-enheter. Evenemanget, som officiellt startar den 8 oktober, har redan lockat kunder med erbjudanden på populära leksaker från ’90-talet. En av de mest populära erbjudandena är den klassiska Tamagotchin med genomskinligt skal, som för närvarande säljs för $22,50 istället för det ordinarie priset på $30. För de som är ute efter den senaste modellen, Tamagotchi Uni som kan bäras runt handleden, finns det också rabatter att ta del av. Tamagotchi Uni lila går just nu för endast $42 istället för $60.

Inte nog med det, Amazon erbjuder också rabatter på licensierade Tamagotchi-enheter, inklusive populära karaktärer som R2-D2 och Toy Story. Du kan skaffa en R2-D2 Tamagotchi för endast $9 istället för det vanliga priset på $20, eller en Toy Story Tamagotchi för $9.50 istället för $20. För anime-fans finns det också ett erbjudande på Tamagotchi Nano x Jujutsu Kaisen 0 – Gojo, som nu kostar $18.50 istället för $25. Med så många olika alternativ att välja mellan är det ett perfekt tillfälle att plocka upp en eller kanske till och med flera av dessa nostalgiska leksaker till rabatterat pris under Prime Big Deal Days.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top