Sagan om ringen ny samlarutgåva är B2G1 gratis under Prime Big Deal Days

Den nya Lord of the Rings Collector’s Edition-böckerna är berättigade till köp två, få en gratis på Amazon och Target för Prime Big Deal Days (och Circle Week). Du kan också få matchande inbundna upplagor av The Hobbit och The Silmarillion i B2G1 gratis försäljningar. The Lord of the Rings Collector’s Edition Box Set är en tidsbegränsad exklusivitet på Target till ett specialpris på $84; den är också berättigad till B2G1 gratis. LOTR Collector’s Edition Box Set släpps hos andra återförsäljare, inklusive Amazon, den 5 november, men den kostar cirka $20 mer.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Under Prime Big Deal Days har Amazon och Target erbjudanden på de nya Lord of the Rings Collector’s Editions där du kan köpa två och få en gratis. Utöver detta erbjudande kan du även få matchande inbundna upplagor av The Hobbit och The Silmarillion i B2G1 försäljningar. Target erbjuder en exklusiv tidsbegränsad deal på The Lord of the Rings Collector’s Edition Box Set för endast $84, som också är en del av B2G1 erbjudandet. Denna box set kommer att finnas tillgänglig hos andra återförsäljare, inklusive Amazon, men till ett något högre pris.

Om du är en sann fan av The Lord of the Rings-serien är detta definitivt ett erbjudande du inte vill missa. De nya Collector’s Editions kommer att släppas den 5 november och ger dig chansen att äga en vacker samling av dessa episka fantasyböcker. Med möjligheten att köpa två och få en gratis, samt att få matchande upplagor av två andra klassiska böcker, är det ett perfekt tillfälle att förnya din samling eller introducera någon annan till denna fantastiska värld skapad av J.R.R. Tolkien. Missa inte chansen att säkra dina exemplar under Prime Big Deal Days.

Besök GameSpot för att ta reda på mer om detta fantastiska erbjudande och för att se fler detaljer om de olika Collector’s Editions som kommer att finnas tillgängliga. Med en mängd olika alternativ och specials, finns det något för alla fans av The Lord of the Rings-serien. Se till att dra nytta av denna möjlighet att fylla på din boksamling med dessa vackra och exklusiva utgåvor innan de tar slut. Skynda dig och säkra dina exemplar idag!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top