Attack On Titan Manga And Anime Discounts For Prime Day Swedish: Rabatter På Attack On Titan Manga Och Anime För Prime Day

Det bästa med att en anime eller en mangaserie når sitt slut är att du kan dyka in i den och inte behöva oroa dig för cliffhangers. Attack on Titan är ett bra exempel på detta, och under Prime Big Deal Days kan du köpa hela sagan i tryckt form till sitt bästa pris hittills. Om du aldrig har läst den har Attack on Titan länge hyllats som en av de bästa historierna berättade i tryckt form och på TV. En gripande berättelse om överlevnad i en värld fylld av nästan oövervinnliga människoätande jättar, serien innehåller steampunk-action och grym förstörelse, och tar upp tunga ämnen som folkmord.

Det fina med dessa Attack on Titan omnibuseditioner är att du får maximal valuta för pengarna när det gäller läsmaterial. Du får tre vanliga mangavolymer i en tjock utgåva – förutom den sista omnibussen i denna serie – och i genomsnitt är dessa nästan 600 sidor stora. Det ger dig en stor del av historien att läsa igenom i en sittning, och de tidiga kapitlen har vissa av de lägsta priserna här då den andra och tredje volymen kostar mindre än 8 dollar vardera.

Attack on Titan omibusedtioner
– Attack on Titan Omnibus Volym 1 – $12.90 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 2 – $7.72 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 3 – $6.80 ($18)
– Attack on Titan Omnibus Volym 4 – $16.43 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 5 – $13.98 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 6 – $16.87 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 7 – $11.85 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 8 – $11.51 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 9 – $18.60 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 10 – $17.21 ($20)
– Attack on Titan Omnibus Volym 11 – $15.30 ($18)
– Attack on Titan Omnibus Volym 12 – $14 ($18)

Attack on Titan mangasäsongsamlingar
Om du vill prova något annat kan du också köpa manga-samlingar som är i linje med anime-adapteringen. Till exempel finns det en Attack on Titan Season 1: Part 1 manga-samling som innehåller alla kapitel som den första 13-avsnitts körningen av serien anpassade, och dessa är också snyggt presenterade i slipcase-omslag. Dessa utgåvor täcker hela Attack on Titan-storyn också, så det kommer inte att finnas några hål i din samling.

Attack on Titan är en populär manga- och animeserie som nu får stora rabatter under Amazon Prime Big Deal Days. För fans av serien är det ett utmärkt tillfälle att skaffa sig hela sagan till ett överkomligt pris. Attack on Titan har länge varit hyllad för sin gripande berättelse om överlevnad i en värld full av jättar som äter människor, och under denna kampanj kan man nu ta del av denna spännande historia till ett pris som aldrig tidigare erbjudits.

Attack on Titan omnibusseditioner ger dig möjligheten att få tre vanliga mangavolymer i en enda tjock utgåva. Med nästan 600 sidors läsning per volym, får du en innehållsrik portion historia till ett mycket förmånligt pris. De tidiga volymerna erbjuds till och med för mindre än 8 dollar vardera, vilket gör det till ett utmärkt tillfälle för nya läsare att dyka in i serien till ett överkomligt pris.

För de som föredrar att följa anime-adapteringen av serien, finns det också manga-samlingar som matchar avsnitten från säsong ett. Dessa samlingar täcker hela storyn utan några luckor, och är presenterade i snygga slipcase-omslag. Det är ett bra sätt att utforska Attack on Titan-universumet från ett annat perspektiv och få en djupare förståelse för karaktärerna och handlingen. Med dessa rabatterade priser under Amazon Prime Big Deal Days är det ett perfekt tillfälle att fylla på samlingen och njuta av denna unika historia full av spänning och action.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top