Få 1989 Batwing i Lego för 26 $

Filmen Batman från 1989 är känd för många saker, inklusive de fantastiska visualiseringarna av klassiska fordon som Batmobilen och Batwings. Designerna var så ikoniska att Jack Nicholsons Joker bröt ut från sin skurkaktighet för en flyktig stund för att beundra Batmans “underbara leksaker”. Tack vare Amazon Big Deal Days kan du få din egen underbara leksak, en återskapelse av 1989 års Batwing i Lego, billigt.

Batwing-leksaken är nedsatt till $27, från $38, så det innebär en ganska betydande besparing jämfört med rekommenderat pris. Setet inkluderar Batwing själv, perfekt formad för att flyga framför månen bara för att imponera, tillsammans med Batman och Joker-minifigurer modellerade efter deras framträdanden i Batman ’89. Detta är ett tidsbegränsat erbjudande, så se till att agera snabbt.

Detta Amazon Big Deal Days-evenemang har varit särskilt bra för Lego-älskande erbjudandesökare. Du kan få rabatter på Lego-skrivmaskinen, Disneys 100-årsjubileum kameraset, 6-pack av minifigurer och mer. Kolla in vår sammanställning av de bästa Amazon Big Deal Days Lego-erbjudandena för ännu mer.

1989 års Batwing är en ikonisk del av Batman-serien och nu kan du äga din egen Lego-version av detta fantastiska fordon till ett rabatterat pris under Amazon Big Deal Days. Med en besparing på $11 är detta ett erbjudande du inte vill missa om du älskar Lego och Batman. Setet inkluderar inte bara Batwing, utan även minifigurerna av Batman och Joker inspirerade av deras utseende i klassiska Batman-filmen från 1989.

Denna Lego Batwing är perfekt formad för att återskapa de episka scenerna där Batman flyger genom natten för att bekämpa brott och rädda Gotham City. Med detaljerade designelement och högkvalitativa material är detta en leksak som kommer att glädja både samlare och fans av DC Comics. Men kom ihåg att det här erbjudandet är tidsbegränsat, så se till att du slår till innan det är för sent.

Amazon Big Deal Days har verkligen levererat när det gäller Lego-erbjudanden, och Batwing-setet är en av de bästa fynden du kan göra under denna kampanj. Passa på att också utforska andra Lego-erbjudanden under detta evenemang, inklusive set som Lego-skrivmaskinen och Disneys 100-årsjubileum kameraset. Med fantastiska rabatter och exklusiva Lego-set är detta en chans för Lego-entusiaster att bygga upp sina samlingar till ett överkomligt pris.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top