Ace Attorney Anime på Blu-ray – Prime Deal!

Vem säger att lagen måste vara tråkig eller normal? Inte Phoenix Wright, det är säkert! Med Amazon Prime Big Deal Days erbjuder dussintals animefilmer och TV-serier till sina bästa priser hittills, en av de framstående programmen du kan kolla på är Ace Attorney. Baserad på den populära Capcom-videospelserien skulle det vara svårt att hitta någon som skulle invända mot detta erbjudande, eftersom du kan få det för $23 för närvarande, vilket är en trevlig 34% rabatt från dess vanliga pris på $35.

Inbäddad bildtext: Ace Attorney: Hela första säsongen

Inbäddad köplänk: Se på Amazon

Placerad i början av Phoenix Wrights juridiska karriär, ser Ace Attorney den juridiska örnen ge sig ut på en resa för att upptäcka vad det innebär att vara en sann försvarare av rättvisa. Efter att hans mentor blir mördad upptäcker Wright att all bevis tycks peka på offrets syster Maya som skyldig, men han köper inte det. Ställd inför en omöjlig utmaning och uppe mot geniprosecatorn Miles Edgeworth, måste Wright komma till botten av fallet om han vill bevisa Mayas oskuld.

Denna Blu-ray innehåller alla 13 avsnitt från den första säsongen, och som extrafunktioner kommer det med rena kreditsekvenser, trailers och bloopers. För en annan anime baserad på ett videospel kan du också kolla in detta erbjudande på The World Ends With You: The Animation. Hela säsongen är på rea för $37,50 (normalt $65), och liksom spelet är det en stilfull berättelse om armageddon, mysterium och existens.

Fortsätt läsa på GameSpot.

I den spännande världen av Ace Attorney tar den populära Capcom-videospelskaraktären Phoenix Wright steget in i juridikens värld. Med Amazon Prime Big Deal Days erbjuder nu en fantastisk deal på Blu-ray-utgåvan av den prisbelönta anime-serien. För endast $23 kan fans ta del av hela första säsongen, vilket är en imponerande 34% rabatt från det vanliga priset på $35. Med en berättelse fylld av intriger och spänning tar serien Wright och publiken på en resa genom rättvisans korridorer och rättsalarna.

I Ace Attorney möter Phoenix Wright oväntade utmaningar och mörka hemligheter när han försöker bevisa oskuld för sin vän och mentor som blivit mördad. Genom att gräva djupt i fallet kämpar Wright mot klockan för att avslöja sanningen och rädda sin klient. Med motstånd från en skicklig åklagare, Miles Edgeworth, måste Wright använda all sin skarpa iakttagelseförmåga och rättskunnighet för att avslöja de dolda sanningarna och se till att rättvisan segrar.

Denna Blu-ray-utgåva av Ace Attorney innehåller inte bara den spännande första säsongen utan även spännande extramaterial såsom rena kreditsekvenser, trailers och bloopers för att ge fans en extra dos av underhållning. För anime-entusiaster som älskar spännande historier och juridiskt drama är Ace Attorney ett måste. Missa inte chansen att ta del av denna oslagbara deal under Amazon Prime Big Deal Days.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top