Stora prisnedskärningar på Marvel Champions-expansioner idag

Gör din nästa spelafton mer minnesvärd med Marvel Champions: The Card Game. Det låter dig och tre vänner gå ihop för att strida mot superskurkar medan ni spelar rollerna som Spider-Man, Black Panther, Iron Man och andra ikoniska hjältar. Det är normalt ganska dyrt, men under Prime Big Deal Days kan du köpa det för endast 39 dollar (var 80 dollar). Det är nära dess lägsta pris någonsin (det var 33 dollar under Black Friday förra året), och det är ett av de bästa priserna vi har sett på månader.

Marvel Champions: The Card Game är ett samarbetsäventyr där du och dina medsuperhjältar går samman för att stoppa planerna för olika Marvel-superskurkar. Varje karaktär har sina egna unika förmågor och uppgraderingar, och kortlekar är mycket anpassningsbara så att du lätt kan hitta en spelstil som passar dina behov.

Med basen ingår 343 kort plus olika markörer och räknare, samt en detaljerad regelbok.

Marvel Champions: The Card Game och dess expansionspaket får stora prisreduktioner under Prime Big Deal Days, vilket gör det möjligt för spelare att förvärva spelet för endast 39 dollar istället för det normala priset på 80 dollar. Detta är ett av de bästa priserna som erbjudits på spelet på månader, vilket gör det till ett fantastiskt tillfälle att dyka in i denna värld av superhjältar. Spelet låter upp till fyra spelare samarbeta för att bekämpa superskurkar som Spider-Man, Black Panther och Iron Man, var och en med sina unika krafter och färdigheter.

Som ett samarbetsäventyr, ger Marvel Champions spelarna möjlighet att anpassa sina spelstrategier genom att välja olika karaktärer med sina egna unika kortlekar. Spelet innehåller 343 kort, markörer och räknare samt en detaljerad regelbok för att underlätta spelets gång. Genom att erbjuda en dynamisk spelupplevelse och utmanande motståndare, är Marvel Champions ett fantastiskt sätt att förena vänner för en spännande spelkväll.

Med de stora prisreduktionerna under Prime Big Deal Days blir det mer överkomligt för spelare att utforska världen av Marvel Champions: The Card Game och dess expansionspaket. Med möjligheten att spela som sina favorithjältar och bekämpa ondskefulla superskurkar, erbjuder spelet en uppslukande och engagerande spelupplevelse för alla inblandade. Ta chansen att skaffa detta spel till ett förmånligt pris och gör din nästa spelkväll minnesvärd med Marvel Champions.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top