Blå böcker, spel och mer till salu

Bluey är en australisk barnshow som blivit en global fenomen, och naturligt ledde det även till en explosion av merchandise med den familj av snälla hundar. Den senaste är ett Bluey-temat Candy Land, det klassiska brädspel som lär små barn om att ta sin tur, räkna och den fula sanningen att slumpen spelar in i alla våra liv.

Bluey Candy Land är redan en bästsäljare i kategorin brädspel, och det kostar endast $15, så chanserna är att de Bluey-obsesserade barnen (och låt oss vara ärliga, vuxna) i ditt liv kanske uppskattar det. Spelet fungerar nästan exakt som det klassiska Candy Land du är van vid, men den här versionen har sex spelarbrickor (Bandit, Chili, Bluey, Bingo, Muffin och Socks) och har några speciella regler. Du kan frysa andra spelare med Magic Xylophone eller aktivera Dance Mode för att få alla att dansa. Och naturligtvis, istället för att resa genom det vanliga Candy Land, tar du dig genom Blueys australiska grannskap för att komma hem.

Bluey Candy Land är en ny version, så den är inte till salu som en del av Amazons Big Deal Days. Men sagt, Amazon Big Deal Days har rabatter på massor av annan Bluey-merchandise som Bluey-videospelspelet. Massor av böcker baserade på dina favoritavsnitt är B2G1, så det är en bra tid att lagra upp. Slutligen släpps hela Bluey-säsongerna 1-3 den 5 november, om du behöver en fysisk kopia. För ännu fler erbjudanden, kolla in alla de bästa Amazon Big Deal Days-rabatterna.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Bluey är en populär australisk barnshow som har tagit världen med storm, och nu finns det en mängd olika merchandise tillgänglig för fansen. En av de senaste tillskotten är Bluey-temat Candy Land, ett roligt brädspel som är perfekt för att lära små barn om tur, räkning och att ha kul. Spelet har sex spelarbrickor baserade på Bluey-karaktärerna och inkluderar spännande specialregler såsom Magic Xylophone som kan frysa andra spelare och Dance Mode som får alla att dansa.

Bluey Candy Land är redan en stor framgång och säljs för endast $15, vilket gör det till ett prisvärt köp för alla Bluey-entusiaster. Även om spelet inte är en del av Amazons Big Deal Days, finns det fortfarande många andra Bluey-produkter tillgängliga till rabatterade priser. Bland annat finns Bluey-videospelspelet samt böcker baserade på favoritavsnitten tillgängliga med ett köp 2, få 1 gratis-erbjudande. Dessutom släpps hela Bluey-säsongerna 1-3 den 5 november för de som vill ha en fysisk kopia av showen.

För mer information om de bästa rabatterna under Amazon Big Deal Days och för att upptäcka fler Bluey-temade produkter, besök GameSpot. Där hittar du allt du behöver för att fylla ditt lager av Bluey-merchandise och ge de små i ditt liv en rolig och lärorik upplevelse med Bluey Candy Land och andra produkter. Missa inte chansen att ta del av de fantastiska erbjudandena under Prime Big Deal Days och skäm bort dina favorit Bluey-fans med de bästa leksakerna och spel på marknaden.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top