CoD: Black Ops 6 – Kampanjbelöningar i Stockholm

Call of Duty: Black Ops 6 släpps den 25 oktober, och Activision har avslöjat alla gratis belöningar spelare kan tjäna genom att helt enkelt spela igenom spelets kampanj. Detta inkluderar en operatörs hud, vapenblåsor, ett avslutande drag, och mer.

Kampanjen för Black Ops 6 släpper spelarna på 1990-talet för en fiktiv twist på Gulfkriget, med återkommande karaktärer Frank Woods och Russell Adler som nu är märkta som förrädare och tar saken i egna händer. Tillsammans med Franks nya skyddsling Troy Marshall måste deras team av förrädaragenter stoppa en skuggig klandestin styrka som har infiltrerat de högsta nivåerna av CIA.

Passande till spelets tema av bedrägeri och mysterium, kommer spelare att använda funktioner som safehouses och bevisstavlor för att slutföra kampanjen. Att samla in pengar under uppdragen tillåter spelarna att göra safhouse-uppgraderingar för bättre utrustning, och att kolla på bevisstavlan mellan uppdragen ger tillgång till ytterligare information och uppdragsbriefingar.

Call of Duty: Black Ops 6 släpps med en spännande kampanj som tar spelarna tillbaka till 1990-talet under en alternativ version av Gulfkriget. I denna fiktiva värld möter spelarna Frank Woods och Russell Adler som nu är förrädare och måste sätta stopp för en mystisk och farlig fiende som infiltrerat CIA. Med hjälp av Franks skyddsling Troy Marshall och sitt team av förrädaragenter måste spelarna avslöja och bekämpa hotet.

För att ge spelarna en extra belöning för att spela igenom kampanjen har Activision avslöjat en mängd olika gratis belöningar som kan tjänas in. Dessa inkluderar operatörs hudar, vapenblåsor, avslutande drag och mycket mer. Genom att använda safehouses och bevisstavlor under uppdragen kan spelare säkra uppgraderingar och viktig information för att hjälpa dem på deras resa genom spelet.

Med en spännande berättelse om förräderi, mysterium och spioneri kommer Call of Duty: Black Ops 6 att ge spelarna en unik och actionfylld upplevelse. Genom att utforska safehouses, samla pengar och samla bevis kommer spelarna att kunna klara kampanjen och belönas med fantastiska priser under vägen. Släppdatumet närmar sig och fans av serien kan se fram emot en episk spelupplevelse med massor av spänning och belöningar att utforska.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top