Guardians of the Galaxy Graphic Novels Rea

Amazon’s Prime Big Deal Days-event är nu inne på sin andra dag, och det finns fortfarande många bra erbjudanden tillgängliga på hemsidan. Om du är en fan av Marvels Guardians of the Galaxy-serie har du tur, då Amazon har massor av erbjudanden tillgängliga för franchisen bland annat på tecknade serier, filmer och merchandise.

För att få de bästa erbjudandena måste du vara medlem i Prime, och om du inte redan är det kan du här läsa om hur du skaffar en Prime-medlemskap och alla fördelar som kommer med det.

Några av de bästa erbjudandena för Guardians of the Galaxy-serien är på franchisens tecknade serier. Guardians of the Galaxy Vol. 1: Grootfall på pocket är prissatt till $13.59, medan Guardians of the Galaxy Vol. 2: Grootrise är tillgänglig till rabatterat pris ned till $17.29. Guardians of the Galaxy Modern Era Epic Collection: Somebody’s Got To Do It är också rabatterad till $26.50.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Amazon’s Prime Big Deal Days-event är nu inne på sin andra dag, och det finns fortfarande många fantastiska erbjudanden tillgängliga för fans av Marvels Guardians of the Galaxy-serie. För att ta del av de bästa erbjudandena måste man vara medlem i Prime, vilket ger tillgång till en mängd förmåner. Om du är intresserad av att skaffa en Prime-medlemskap kan du läsa mer om hur du blir medlem och vilka fördelar du kan få.

Bland de bästa erbjudandena för Guardians of the Galaxy-serien finns rabatter på franchisens tecknade serier. Guardians of the Galaxy Vol. 1: Grootfall på pocket och Guardians of the Galaxy Vol. 2: Grootrise erbjuds till rabatterade priser, och Guardians of the Galaxy Modern Era Epic Collection: Somebody’s Got To Do It är också prissänkt för Prime-medlemmar. Det finns många spännande alternativ att välja mellan för alla fans av serien.

För att ta del av dessa fantastiska erbjudanden på Guardians of the Galaxy-serien och andra populära produkter är det viktigt att vara snabb, då erbjudandena endast gäller under en begränsad tid. Besök GameSpot för att få mer information och hitta de bästa deals för just dig. ge dig själv chansen att expandera din samling av Guardians of the Galaxy-serien till ett fantastiskt pris under Prime Big Deal Days-eventet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top