PS5 Pro nu tillgänglig för förbeställning hos Target

PlayStation 5 Pro finns tillgänglig för förbeställning nu på Target. Andra stora återförsäljare, inklusive Amazon och Best Buy, kommer också börja ta förbeställningar idag (10 oktober). PS5 Pro kostar $700 och släpps den 7 november, samma dag som de nya Chroma Collection DualSense-kontrollerna och konsolväskorna.

PS5 Pro är inte den enda konsolen som går att förbeställa idag hos stora återförsäljare. Förbeställningar för PS5 Slim Digital Anniversary Edition börjar idag kl 7 AM PT / 10 AM ET.

PS5 Pro är nu tillgänglig för förbeställning hos Target och andra stora återförsäljare som Amazon och Best Buy. Den efterlängtade konsolen kommer att kosta $700 och släpps den 7 november, samma dag som de nya Chroma Collection DualSense-kontrollerna och konsolväskorna. För de som har längtat efter att uppgradera sin spelupplevelse med den senaste tekniken är detta ett tillfälle man inte vill missa.

Inte bara PS5 Pro finns tillgänglig för förbeställning idag, utan även PS5 Slim Digital Anniversary Edition kommer att finnas tillgänglig för förbeställning från kl 7 AM PT / 10 AM ET. Dessa konsoler kommer att locka till sig både gamla och nya fans av PlayStation med sina förbättrade funktioner och design. Genom att förbeställa en konsol idag kan spelare säkra sig en plats för att få tillgång till den nya spännande spelvärlden som PlayStation erbjuder.

För de som är ivriga att säkra en PS5 Pro eller PS5 Slim Digital Anniversary Edition, är det viktigt att agera snabbt då efterfrågan förväntas vara hög. Genom att förbeställa hos Target eller andra återförsäljare idag, kan spelare vara säkra på att de får tillgång till dessa konsoler den 7 november. Med förbättrad teknik och spännande nya funktioner är PS5 Pro och PS5 Slim Digital Anniversary Edition ett måste för alla spelentusiaster som vill ta sin spelupplevelse till nästa nivå.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top