Spara på Civilization brädspel och expansion på Amazon

Civilization-fans behöver inte vänta alltför länge för att spela nästa huvudspel i 4X-serien, eftersom Civ 7 är planerad att lanseras den 11 februari 2025. Men du kan spela många omgångar av det officiella Civilization-brädspelet medan du väntar. För Prime Big Deal Days har Amazon sänkt priset på Sid Meier’s Civilization: A New Dawn till $41 (var $55). Detta erbjudande går ut ikväll, den 9 oktober, kl. 23.59 PT.

Förutom grundspelet är Terra Incognita Expansion på rea för $33.49 (ned från $45).

Fortsätt läsa på GameSpot.

Civilization-fans kan nu spara stort på det officiella Civilization-brädspelet och dess expansion på Amazon. För de som längtar efter nästa huvudspel i Civilization-serien, Civ 7, som planeras att släppas i februari 2025, kan det officiella brädspelet vara ett utmärkt sätt att stilla sin spelåtrå under väntan. Just nu har Amazon sänkt priset på Sid Meier’s Civilization: A New Dawn till endast $41 under Prime Big Deal Days, vilket är en betydande rabatt från det ordinarie priset på $55. Erbjudandet gäller fram till kl. 23.59 PT ikväll, den 9 oktober.

För de som redan har det grundläggande spelet finns det också möjlighet att utöka sin spelupplevelse med Terra Incognita Expansion, som för närvarande är på rea för endast $33.49 (var $45). Expansionen erbjuder nya möjligheter och utmaningar för spelarna att utforska och utveckla sina civilisationer i spelet. Med detta erbjudande kan spelare fördjupa sig ännu mer i den spännande världen av Civilization-brädspelet till ett överkomligt pris.

För alla som är intresserade av att spela det officiella Civilization-brädspelet är detta erbjudande på Amazon ett utmärkt tillfälle att skaffa spelet till ett förmånligt pris. Med möjligheten att spara på både grundspelet och expansionen kan spelarna njuta av timmar av strategiskt och underhållande spel med vänner och familj. Passa på att ta del av detta erbjudande innan det är för sent och upptäck alla möjligheter som det officiella Civilization-brädspelet har att erbjuda.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top