The Dark Tower Box Set Free At Amazon

Det finns inget brist på erbjudanden om Stephen King-romaner och filmatiseringar på Amazon för Prime Big Deal Days, men det bästa monetära erbjudandet för Stephen King är utan tvekan The Dark Tower Graphic Novel Omnibus Editions. Publicerade av Gallery 13 år 2023, bär trion med fullfärgshardcovers en listpris på $100, men Amazon har dem nedsatta till $55-$58 styck. Dessutom är alla tre Dark Tower-omnibusar berättigade till Amazons köp två, få en gratis bokförsäljning. Genom att lägga till The Dark Tower: Beginnings Omnibus, The Gunslinger Omnibus och The Drawing of the Three Omnibus i din varukorg kommer priset att sjunka till $114. Det är verkligen ett bra erbjudande för tre tunga, välgjorda böcker som såldes för totalt $300 bara ett år sedan.

Om du är ny inom mörka fantasy-serier eller vill ha en ny uppsättning av Kings originalromaner, är The Dark Tower 8-Book Collection också berättigad till köp två, få en gratis. Bara behöver några böcker i serien för att komplettera din samling? Sex av de åtta romanerna är berättigade till B2G1 fria, inklusive en stilig hardcover-utgåva av första boken, The Gunslinger. Vi har listat alla åtta böcker nedanför boxen, men observera att The Waste Lands (Bok 3) och The Wind Through the Keyhole (Bok 4,5) inte är inkluderade i försäljningen.

Köp två, få en gratis The Dark Tower Graphic Novel Omnibuses
– The Dark Tower: Beginnings Omnibus (800-sidors hardcover) – $58 ($100)
– The Dark Tower: The Gunslinger Omnibus (736-sidors hardcover) – $56 ($100)
– The Dark Tower: The Drawing of the Three Omnibus (464-sidors hardcover) – $55 ($100)

Köp två, få en gratis Stephen Kings The Dark Tower (Original Novels)
– The Dark Tower 8-Book Box Set (Paperback) – $89 ($161)
– Bok 1: The Gunslinger (Hardcover) – $17 ($27,50)
– Bok 1: The Gunslinger (Pocket) – $10 ($16)
– Bok 2: The Drawing of the Three (Pocket) – $12 ($19)
– Bok 3: The Waste Lands (Pocket) – $14 ($19) | Ej B2G1
– Bok 4: Wizard and Glass (Pocket) – $15 ($20)
– Bok 4,5: The Wind Through the Keyhole (Pocket) – $12 ($18) | Ej B2G1
– Bok 5: Wolves of Calla (Pocket) – $14 ($20)
– Bok 6: Song of Susannah (Pocket) – $12 ($20)
– Bok 7: The Dark Tower (Pocket) – $13 ($20)

Se alla Dark Tower-romaner på Amazon.

Under Amazon Prime Big Deal Days erbjuds ett fantastiskt erbjudande för fans av Stephen Kings The Dark Tower-serie. The Dark Tower Graphic Novel Omnibus Editions från 2023 är nu tillgängliga till ett nedsatt pris på $55-$58 per styck, med möjligheten att köpa två och få en bok gratis. Denna serie innehåller tre fullfärgshardcovers, inklusive The Dark Tower: Beginnings Omnibus, The Gunslinger Omnibus och The Drawing of the Three Omnibus, vilket ger ett totalt pris på $114 efter rabatten. Det är verkligen ett fantastiskt erbjudande för tre välgjorda böcker som tidigare såldes för $100 vardera.

För de som är nya inom genren av mörk fantasy eller för de som vill komplettera sin samling av Kings originalromaner, är även The Dark Tower 8-Book Collection tillgänglig för köp två och få en gratis. Bland de åtta böckerna finns en rad olika format, från hardcover till pocketutgåvor. Endast två av böckerna, The Waste Lands och The Wind Through the Keyhole, är inte inkluderade i erbjudandet. Med möjligheten att bygga upp din samling av The Dark Tower-romaner till ett rabatterat pris är detta ett perfekt tillfälle för fans att fylla på sina bokhyllor med denna ikoniska serie.

Slutligen, bland de olika erbjudandena på Amazon finns även möjligheten att köpa The Dark Tower 8-Book Box Set och enskilda böcker från serien till rabatterade priser. Med hjälp av kampanjen köp två, få en gratis kan fans lägga till både grafiska romaner och originalromaner från The Dark Tower-serien till sina samlingar till ett pris som passar de flesta plånböcker. Så om du är en fan av Stephen Kings verk eller bara letar efter en ny serie att fördjupa dig i, är det här ett erbjudande du inte vill missa. Besök Amazon och utforska det stora utbudet av böcker från The Dark Tower idag.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top