Dubbel skärm Asus Zenbook till salu

Vi är i de sista timmarna av Amazon’s Prime Big Deal Days 2024 försäljning, men det finns fortfarande några fantastiska erbjudanden att gripa innan det är över. För alla som letar efter en ny arbetsdator eller en ny surfplatta är den dubbelstora 14-tums Asus Zenbook tillgänglig med en rabatt på 20%, vilket sänker priset till $1,202 (normalt $1,500).

Denna specifika konfiguration körs på Windows 11 och är laddad med en Intel Core Ultra 7-155H 4.8GHz CPU med integrerad Intel Arc-grafik, 16GB RAM och en 1TB SSD. Dess två 14-tums OLED-pekskärmar har 1080p-upplösning och 60Hz uppdateringsfrekvens. Den hybridbärbara datorn inkluderar en integrerad ställ, avtagbart tangentbord och ASUS Pen 2.0.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Erbjudandet om den dubbla skärmen Asus Zenbook för Amazon’s Big Deal Days-event är ett fantastiskt tillfälle att skaffa en högkvalitativ och innovativ arbetsdator eller surfplatta till ett rabatterat pris. Med en 20% rabatt kan du nu få denna imponerande 14-tums Zenbook för endast $1,202 istället för det vanliga priset på $1,500. Den här modellen är utrustad med Windows 11, en kraftfull Intel Core Ultra 7-155H 4.8GHz CPU med integrerad Intel Arc-grafik, 16GB RAM och en generös 1TB SSD för lagring av dina filer och program.

Det som verkligen skiljer denna Asus Zenbook från mängden är dess dubbla 14-tums OLED-pekskärmar med 1080p-upplösning och 60Hz uppdateringsfrekvens. Denna innovativa design möjliggör en mångfald av användningsområden, från att ha flera program öppna samtidigt till att använda en skärm som ett virtuellt tangentbord eller ritplatta. Dessutom har den hybridbärbara datorn praktiska funktioner som en integrerad ställ, ett avtagbart tangentbord och ASUS Pen 2.0 för enkel och smidig interaktion.

Om du letar efter en kraftfull och mångsidig laptop för arbete, studier eller nöje är den dubbla skärmen Asus Zenbook ett utmärkt val. Med en imponerande rabatt under Amazon’s Big Deal Days-event kan du inte bara få en högpresterande dator till ett bra pris, utan också njuta av dess unika dubbla skärmdesign och praktiska funktioner för en förbättrad användarupplevelse. Se till att dra nytta av detta erbjudande innan det är för sent!

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top