Nintendo Lanserar Snart Mystisk Switch Online Test

Nintendo har meddelat att de kommer att genomföra en testspel för Nintendo Switch Online för en ny funktion som kommer till tjänsten. Anmälan för att delta i testet kommer att börja den 10 oktober och pågå fram till den 15 oktober.

Testperioden kommer att pågå mellan den 23 oktober och den 5 november och de som har ett aktivt medlemskap i Nintendo Switch Online + Expansion Pack är berättigade att anmäla sig. Ansökande måste också vara minst 18 år gamla och ha sina Nintendo-konton registrerade i Japan, USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien eller Spanien.

För att anmäla sig behöver de intresserade använda länken till ansökningssidan på testspelsidan. De från Japan kommer att väljas genom en raffel om det finns för många ansökningar från den regionen, och de utanför Japan kommer att väljas efter “först till kvarn”-principen. Nintendo sa att testen förväntas godkänna så många som 10 000 deltagare.

Nintendo har meddelat att de kommer att lansera en mystisk testperiod för Nintendo Switch Online för en ny funktion som kommer att läggas till i tjänsten. Anmälan för att delta i testet kommer att öppna den 10 oktober och pågå fram till den 15 oktober. Under testperioden, som sträcker sig från den 23 oktober till den 5 november, kommer endast medlemmar i Nintendo Switch Online + Expansion Pack att kunna anmäla sig.

För att vara berättigad att delta i testet måste de sökande vara minst 18 år gamla och ha sina Nintendo-konton registrerade i Japan, USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien eller Spanien. De intresserade måste använda länken till ansökningssidan på testspelsidan för att anmäla sig. Om det är för många ansökningar från Japan väljs deltagare från landet genom ett lotteri, medan deltagare utanför Japan kommer att väljas enligt “först till kvarn”-principen.

Nintendo förväntar sig att godkänna upp till 10 000 deltagare till testet. Det är en spännande möjlighet för Nintendo Switch-ägare att få en första titt på den nya funktionen som kommer att tillkomma i Nintendo Switch Online. Med testperioden som närmar sig finns det en ökande spänning bland Nintendo-fans som är redo att delta och experimentera med den nya funktionen. Det kommer säkert att bli ett intressant och spännande tillägg till Nintendo Switch Online-tjänsten.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top