Nu är det bästa tiden att tjäna WoW:s mest eftertraktade mounts.

Denna vecka kan vara det bästa tillfället någonsin att tjäna en av World of Warcrafts mest eftertraktade mounts, Invincible, Lich King’s häst.

Det är ett så prestigefyllt mount att många mount-samlare spelare kör den 15 år gamla Icecrown Citadel raiden varje vecka med flera karaktärer i hopp om att tjäna mounten från Lich King’s lik, vanligtvis utan framgång.

Men tack vare Wrath of the Lich King Timewalking event som pågår denna vecka i War Within, rapporterar spelare på Reddit om vad som verkar vara en mycket högre än normal chans att tjäna mounten. Priset kommer inte från att besegra Lich King, utan från Cache of Timewarped Treasures quest belöningen som tjänas genom att göra Timewalking versionen av en annan Wrath of the Lich King raid, Ulduar.

Denna vecka kan vara det bästa tillfället någonsin att tjäna en av World of Warcrafts mest eftertraktade mounts, nämligen Invincible, Lich King’s häst. Detta mount har länge ansetts vara ett av de mest prestigefyllda i spelet, och många spelare har spenderat år på att försöka få tag på det utan framgång. Dock verkar det som att chansen att tjäna mounten har ökat markant under Wrath of the Lich King Timewalking event som pågår denna vecka i War Within.

För mount-samlare och entusiaster är detta en unik möjlighet att äntligen lägga vantarna på Invincible. Spelare rapporterar på Reddit om en betydligt högre chans att få mounten än tidigare under detta speciella evenemang. Istället för att besegra Lich King för att få mounten, kan den nu erhållas som belöning från Cache of Timewarped Treasures quest genom att delta i Timewalking versionen av Ulduar, en annan Wrath of the Lich King raid.

Att delta i Wrath of the Lich King Timewalking eventet är ett tillfälle som inte får missas av spelare som drömt om att äga Invincible. Med en ökad chans att tjäna detta eftertraktade mount, är det nu eller aldrig för mount-samlare att ta sig an utmaningen och se om de har turen på sin sida. Passa på att samla dina vänner och ge dig ut på äventyr för att försöka lägga vantarna på Lich King’s häst innan eventet tar slut.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top