CoD: Black Ops 6 Nuketown Release Datum Avslöjat

Black Ops 6 lanseras den 25 oktober med 16 helt nya multiplayerkartor, men det senaste avsnittet av Call of Duty’s podd har avslöjat att Treyarchs ikoniska Nuketown-karta kommer att återvända efter lanseringen.

Ursprungligen introducerad i Call of Duty: Black Ops från 2010 var Nuketown en karta designad som en modell av en amerikansk förort från 1950-talet som användes för kärnvapentester. Den är älskad för att vara en liten och kaotisk karta, och den har återkommit flera gånger under åren i olika versioner.

På podden ingår en intervju med Treyarchs associerade kreativa direktör, Miles Leslie, som bekräftar Nuketowns återkomst i Black Ops 6. Spelets kampanj utspelar sig under Gulfkriget, men när det frågades om Black Ops 6 skulle innehålla en ’90-talsversion av Nuketown, kunde utvecklaren inte bekräfta kartans plats.

Fortsätt läsa på GameSpot.

CoD: Black Ops 6 kommer att släppas den 25 oktober och kommer att inkludera 16 helt nya multiplayerkartor för spelare att utforska. En av de mest efterlängtade kartorna är den ikoniska Nuketown, som ursprungligen introducerades i Call of Duty: Black Ops från 2010. Nuketown är en liten och intensiv karta som har återkommit flera gånger under åren i olika versioner och är älskad av fans.

I en nyligen publicerad podcast avslöjade Treyarchs associerade kreativa direktör, Miles Leslie, att Nuketown kommer att återvända i Black Ops 6 efter spelets lansering. Den ikoniska kartan är designad som en modell av en amerikansk förort från 1950-talet som användes för kärnvapentester och har blivit en favorit bland spelarna för dess kaotiska och intensiva spelupplevelse.

Med Black Ops 6:s kampanj som utspelar sig under Gulfkriget finns det spekulationer om en eventuell ’90-talsversion av Nuketown i spelet. Trots att utvecklarna inte har bekräftat några detaljer om kartans framtida utseende, ser fansen fram emot att återvända till den ikoniska kamparenan när spelet släpps. Nuketowns återkomst kommer säkerligen att bli ett populärt tillägg till Black Ops 6:s multiplayerupplevelse.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top