The Witcher Comics: Read to Kids

Nästan allt som har att göra med The Witcher återspeglar den mörka fantasy och mogna teman i serien, men för den som letar efter ett mer lättsamt äventyr med Geralt of Rivia, ser denna nya bok härlig ut. Med en Witcher-twist på familjelivet är The Little Witcher en samling serietidningar med Geralt som din genomsnittliga monsterdödande pappa. The Little Witcher kommer att publiceras av Random House Worlds den 13 maj 2025 och finns att förbeställa på Amazon för $16.

Mellan att döda dödliga odjur och ta på sig farliga uppdrag försöker han också uppfostra den unga Ciri och lära henne vad det innebär att vara en witcher. “Den unga Ciris omfattande träning på Kaer Morhen, witchrarnas fäste, inkluderar allt hon behöver lära sig för att överleva de många hoten i hennes värld – samt allt bus och roligt av en liten flicka som bandar med sin adoptivpappa och familj,” står det i den officiella sammanfattningen.

“Med hjälp av Geralt och Ciris närmaste följeslagare – inklusive Yennefers moderskaplig magi och visdom från morbror Vesemir – kommer dessa bedårande berättelser om en icke-traditionell familj att få dig att skratta, få dig att sucka och få dig att inse att uppfostran av en Liten Witcher inte är så annorlunda än att uppfostra något annat barn.”

The Witcher är känd för sin mörka fantasy och mogna teman, men nu kommer det en ny serie serietidningar som lämpar sig för en yngre publik och deras föräldrar. The Little Witcher är en samling serietidningar som skildrar Geralt of Rivia i rollen som en typisk monsterdödande pappa. Boken, som släpps den 13 maj 2025 av Random House Worlds, kan redan förbeställas på Amazon för $16. Denna charmiga twist på familjelivet ger en ny dimension till den välkända figuren och lovar att bli en rolig läsupplevelse för hela familjen.

I serien får vi följa Geralt i hans strävan att inte bara besegra farliga odjur, utan även att uppfostra den unga Ciri och lära henne hur det är att vara en witcher. Berättelsen om Ciris träning på Kaer Morhen, witchrarnas fäste, utlovar både spänning och värme när hon bandar med sin adoptivpappa och hans följeslagare. Med inslag av Yennefers magi och Vesemirs visdom blir det en gripande skildring av en annorlunda men kärleksfull familjerelation.

Genom humor och värme utforskar The Little Witcher teman kring familj, uppfostran och samhörighet. Medan Geralt och hans följeslagare navigerar genom faror och äventyr blir det tydligt att att uppfostra en Liten Witcher inte skiljer sig så mycket från att uppfostra något annat barn. Denna unika bok blir ett välkommet tillskott till The Witcher-universum och lovar en underhållande läsupplevelse för barn och vuxna.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top