Destiny 2 God Roll Guide: Bästa perks och hur du får dem

Den nya Stasis granatkastaren i Destiny 2, Liturgy, är en ganska anmärkningsvärd laddare av flera skäl. För det första är vapnet i Double Fire-arketypen, vilket innebär att det skjuter iväg två granater samtidigt istället för en för dubbelt explosiv kraft. För det andra går den i din primära vapenslot och är imbued med Stasis, ett element som är mycket populärt tack vare boostar från Revenant artefakten. Och slutligen, de utmärkta förmånerna i dess goda roll samverkar vackert med Stasis och Prismatic builds, liksom andra Stasis-vapen, för att ge stora fördelar.

Hur du får Liturgy
Som med de andra Revenant-vapnen är det primära sättet att få nya versioner av Liturgy genom att spela Onslaught: Salvation, den nya aktiviteten som lanserades som en del av avsnittet. Liturgy kan droppa som en slumpmässig belöning när du klarar vågor av Onslaught: Salvation, så det finns en chans att du får den när du öppnar en kista. Du kan öka den chansen genom att skapa en Liturgy Enriching tonic, som kommer “stämma” dina belöningar så att du får Liturgy oftare. Tonicen varar i 20 minuter, men du måste låsa upp receptet för att kunna använda det – kolla in vår Tonics guide för mer info om hur du gör det.

Du är också garanterad att tjäna på en Liturgy som belöning för att slutföra Revenant Act 1 story quests, så se till att göra dem också.

Fortsätt läsa på GameSpot

Destiny 2 Liturgy är en kraftfull Stasis-granatkastare som skjuter iväg två granater samtidigt, vilket ger dubbelt så mycket explosiv kraft. Vapnet är en del av den populära Double Fire-arketypen och är belagt med Stasis-elementet, vilket ger spelarna fördelar i strid. Dess goda roll har utmärkta perks som passar perfekt med Stasis och Prismatic builds, vilket ger spelarna möjlighet att maximera sina förmågor och dra nytta av synergier med andra Stasis-vapen.

För att få Liturgy i Destiny 2 måste spelarna delta i Onslaught: Salvation-aktiviteten, där vapnet kan droppa som en slumpmässig belöning när man klarar vågor av motståndare. Genom att skapa en Liturgy Enriching tonic kan spelarna öka chansen att få Liturgy som belöning. Dessutom är spelare garanterade att tjäna på en Liturgy genom att slutföra Revenant Act 1 story quests. Genom att följa dessa steg kan spelarna få tag på detta kraftfulla vapen och använda det till sin fördel i striden.

Med dess unika perks och förmågor är Destiny 2 Liturgy en viktig komponent i spelarnas arsenal. Att förstå hur man får detta vapen och hur man använder det effektivt är avgörande för att lyckas i striden. Genom att följa guiden på GameSpot och optimera sin spelstil kring vapnets goda roll och Stasis-elementet kan spelarna maximera sina chanser att dominera i Destiny 2.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top