Hogwarts Legacy: Ultimate Edition Ryktas vara Under Utveckling

“Hogwarts Legacy” var ett av de mest sålda spelen år 2023, och dess bestående popularitet har hållit denna del av Harry Potters Magiska Värld levande. Även om det ännu inte har funnits några definitiva ord om en uppföljare, så visar en ny rapport att Hogwarts Legacy DLC kan komma tidigare än väntat.

Enligt Insider Gaming, håller Warner Bros. Games på att utveckla en Hogwarts Legacy Definitive Edition som kommer att innehålla 10-15 timmar av nytt innehåll inklusive en extra story-quest, sidouppdrag, kostymer och mer. Det kommer troligtvis även att finnas tillgängligt som DLC för spelare som redan köpt Hogwarts Legacy.

Rapporten antyder att Definitive Edition och tillhörande DLC kan komma så tidigt som år 2025 delvis för att Warner Bros. Games vill kompensera de pågående förlusterna som uppstod från den massiva underprestationen av “Suicide Squad: Kill the Justice League”. Så sent som förra månaden har Warner Bros. uttalat att att skapa en uppföljare till Hogwarts Legacy är “en högsta prioritet”. Att få ut DLC:n kan göra väntan mellan det första spelet och dess uppföljare mer uthärdlig.

Hogwarts Legacy: Definitive Edition sägs vara under utveckling av Warner Bros. Games och förväntas innehålla en betydande mängd nytt innehåll för spelare att utforska. Enligt Insider Gaming kommer denna utgåva att inkludera en extra story-quest, sidouppdrag, kostymer och mycket mer, vilket beräknas ge spelare 10-15 timmars spännande spelupplevelse. Det förväntas också att detta nya innehåll kommer att finnas tillgängligt som DLC för de spelare som redan äger spelet Hogwarts Legacy.

Rapporten antyder att Hogwarts Legacy: Definitive Edition och dess tillhörande DLC kan släppas så tidigt som år 2025. Det finns spekulationer om att detta tidiga datum kan vara en respons på de ekonomiska förlusterna som uppstod på grund av underprestationen av spelet “Suicide Squad: Kill the Justice League”. Detta tillsammans med det ökade intresset för en uppföljare till Hogwarts Legacy gör att detta nya innehåll kan bli en efterlängtad tillskott för fans av spelet.

Warner Bros. Games har tidigare uttryckt att en uppföljare till Hogwarts Legacy är en hög prioritet för dem, och genom att släppa en Definitive Edition med tillhörande DLC kan de hålla intresset levande och göra väntan på uppföljaren mer uthärdlig för spelarna. Med det nya innehållet planerat att släppas inom de kommande åren, ser framtiden ljus ut för fans av Harry Potter-universumet och Hogwarts Legacy.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top