Destiny Rising RPG tillkännagivet – Alternativ tidslinje i Destiny-universumet

NetEase och Bungie har meddelat en helt ny Destiny mobilspel som heter Destiny Rising. Sci-fi RPG:en utspelar sig i en “alternativ tidslinje” i Destiny-universumet och erbjuder vad NetEase beskrivit som “bästa skjutaction på mobil”.

Spelet lovar ett “helt nytt äventyr med bekanta och nya karaktärer”, samt “en mängd klassiska och helt nya lägen.” En stängd alfatest kommer att börja i november – du kan förregistrera dig nu. Kolla in avslöjandetrailern nedan, medan en mer djupgående utvecklarförhandsgranskning kan ses längre ner på sidan.

Kolla in utvecklarförhandsvisningstrailern nedan för att höra direkt från utvecklarna om vad som gör Destiny Rising unikt på en konkurrensutsatt marknad för mobilspel. fortsätt läsningen på GameSpot.

NetEase och Bungie har nyligen offentliggjort den spännande nyheten om Destiny Rising, ett mobilspel som tar plats i en alternativ tidslinje inom Destiny-universumet. Denna sci-fi RPG utlovar en spännande kombination av skjutaction och äventyr, med möjligheten att utforska nya karaktärer och lägen. En stängd alfatest är planerad att starta redan i november, och intresserade spelare kan redan nu förregistrera sig för att vara bland de första att uppleva spelet.

Det är värt att notera att Destiny Rising kommer erbjuda en helt ny erfarenhet för spelare, med en unik berättelse och spelmekanik som skiljer sig från tidigare Destiny-spel. Utvecklarförhandsvisningen ger en första inblick i spelets värld och karaktärer, vilket ger en föraning om vad spelare kan förvänta sig under sin resa genom den alternativa tidslinjen. Med potentialen att bli ett av de mest efterlängtade mobilspelen inom sci-fi genren, är Destiny Rising definitivt något att hålla ögonen på.

För de som är redo att dyka djupare in i Destiny Rising-världen, erbjuder GameSpot en fördjupad recension av spelet som ger en mer detaljerad titt på dess spelmekanik och innehåll. Med ett fokus på att optimera sökmotorinnehållet mot Destiny Rising, kommer spelet förväntas bli ett måste för alla fans av Destiny-universumet och mobilspel i allmänhet.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top