LoZ: Echoes Of Wisdom Tillfälligt Rabatterad

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom finns till försäljning för $52 på Woot under de närmaste dagarna – eller tills det tar slut, vilket är mycket troligt. Echoes of Wisdom släpptes den 26 september, så det är lite överraskande att detta erbjudande över huvud taget existerar. Så om du inte köpte en kopia av det senaste Zelda-spelet vid lanseringen eller planerade att köpa det igen som en present till helgerna, är det nu din chans att spara åtta dollar. Amazon Prime-medlemmar får fri frakt på alla beställningar från Woot, vilket i princip är motsvarigheten på nätet till en outlet med erbjudanden du inte ofta hittar hos stora återförsäljare.

Nintendo Switch-spel erbjudanden på Woot

Erbjudanden på Switch-exklusiva tenderar att sälja slut snabbt på Woot, så om du är intresserad av något av spelen nedan vill du vara snabb. Från och med den 15 oktober listar Woots webbplats slutdatum för dessa dagar som fyra dagar från nu, så de kommer troligen att försvinna innan helgen, oavsett om de säljer slut eller inte.

Nintendo Switch-exklusiva – Spara på 2024 Switch-nyheter

– The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – $52 (tidigare $60)
– Nintendo World Championships: NES Edition – $25 (tidigare $30)
– Luigi’s Mansion 2 HD – $45 (tidigare $60)
– Mario vs. Donkey Kong – $40 (tidigare $50)
– Princess Peach: Showtime – $45 (tidigare $60)

Erbjudanden på Super Mario Bros. Wonder, 3 Pokémon-spel och fler Switch-exklusiva

– Super Mario Bros. Wonder – $45 (tidigare $60)
– Super Smash Bros. Ultimate – $43 (tidigare $60)
– Pokémon Shield – $40 (tidigare $60)
– Pokémon Sword – $40 (tidigare $60)
– Pokémon: Let’s Go, Pikachu – $40 (tidigare $60)
– Luigi’s Mansion 3 – $40 (tidigare $60)
– Mario Party Superstars – $40 (tidigare $60)
– New Super Mario Bros. U Deluxe – $40 (tidigare $60)
– Kirby and the Forgotten Land – $40 (tidigare $60)

Se alla videospelserbjudanden på Woot

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom hyllar franchisens klassiska formula samtidigt som den omfamnar den moderna eran som inleddes med Breath of the Wild och utvecklats i 2023 års Tears of the Kingdom. Det är den första huvudserieinträdet i serien med prinsessan Zelda i huvudrollen, och det spelas på ett annat sätt än tidigare översta ner-iterationer med Link i huvudrollen. Zeldas förmåga att skapa ekon (kopior) av föremål och monster för att lösa pussel, korsa klyftor och strida erbjuder en rolig ny vridning på den klassiska formeln. Precis som Tears of the Kingdom finns det många sätt att lösa pussel på. Echoes of Wisdom har också nyckelkomponenter från klassikerna, inklusive traditionella fängelsehål och Heart Pieces.

Fortsätt läsa på GameSpot

The Legend of Zelda: Ekona av visdomen finns redan till rabatterat pris, men inte för länge. Spelet säljs för $52 på Woot under de kommande dagarna – eller tills det tar slut, vilket är högst troligt. Spelet släpptes den 26 september och att det redan prissänks är något oväntat. Så om du missade chansen att köpa spelet vid lanseringen eller tänker ge det som en present, är det nu perfekt tillfälle att spara pengar. Amazon Prime-medlemmar får dessutom fri frakt på alla beställningar från Woot, vilket gör det till ett utmärkt läge att fynda.

Erbjudanden på Nintendo Switch-spel på Woot gäller främst exklusiva titlar som tenderar att sälja slut snabbt. Woot har listat ett flertal Nintendo Switch-exklusiva spel till reducerade priser. Några av spelen som erbjuds inkluderar The Legend of Zelda: Ekona av visdomen för $52 (tidigare $60), samt andra populära titlar som Luigi’s Mansion 3, Super Mario Bros. Wonder och Pokémon Sword och Shield. Dessa erbjudanden har ett begränsat antal och förväntas vara slutsålda inom kort, så det gäller att vara snabb om man är intresserad av något specifikt spel.

The Legend of Zelda: Ekona av visdomen är en hyllning till den klassiska franchisen samtidigt som den tar in moderna element från tidigare spel såsom Breath of the Wild och Tears of the Kingdom. Spelet introducerar Zelda i huvudrollen och bjuder på ett nytt spelsätt där spelaren kan skapa ekon av föremål och monster för att lösa pussel och strida. Spelet fortsätter att förnya och återuppliva klassiska element från tidigare Zelda-spel, vilket ger en spännande twist till den välkända formeln.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top