Förbeställningar till Call Of Duty: Black Ops 6

Call of Duty: Black Ops 6 släpps nästa fredag den 25 oktober för Xbox, PlayStation och PC. Om du ännu inte har förbeställt ett exemplar finns det fortfarande tid att säkra den vanliga fysiska utgåvan med leverans på releasedagen hos stora återförsäljare. Black Ops 6 finns också tillgänglig digitalt till samma pris, och det finns en Vault Edition för $100 som levereras med extra innehåll.

Med det sagt behöver du faktiskt inte betala $70 för att spela den senaste Call of Duty på lanseringsdagen för första gången. Call of Duty: Black Ops 6 kommer att finnas tillgängligt på Game Pass både för Xbox och PC den 25 oktober. Game Pass Ultimate-abonnenter kommer att ha tillgång till spelet på Xbox Series X | S, Xbox One och PC direkt från starten. Microsoft har tagit bort sin 14-dagars gratis Game Pass-testperiod inför spelets lansering, men vi rekommenderar att köpa en 3-månaders Game Pass Ultimate-prenumeration från Amazon för $45. Det ger dig Game Pass Ultimate för $15 per månad jämfört med $20 per månad direkt från Xbox-butiken. Behöver du bara tillgång till PC-versionen? En 3-månaders prenumeration på PC Game Pass kostar $30 på Amazon jämfört med $12 per månad ($36) i Xbox Store.

Du behöver faktiskt inte ens en Xbox eller PC för att spela Call of Duty: Black Ops 6. Med Game Pass Ultimate får du också Xbox Cloud Gaming, vilket låter dig strömma hundratals spel på olika enheter, inklusive smartphones, laptops och även 4K Fire TV-enheter. Black Ops 6 landar på Xbox Cloud Gaming på lanseringsdagen, och Amazon har ett fantastiskt paketerbjudande med allt du behöver för att komma igång: en Xbox Wireless Controller, Fire TV Stick 4K och 1 månads Xbox Game Pass Ultimate för $75. Fire TV Stick 4K-paketet sparar upp till $62, och du kan även få den nya Special-Edition Sky Cipher Controller som en del av det. En $80-version av detta Xbox Cloud Gaming-startpaket levereras med den snabbare Fire TV Stick 4K Max, och genom att välja detta alternativ sparar du upp till $67.

Call of Duty: Black Ops 6 är redo att slå hyllorna nästa vecka och förberedelserna är i full gång för spelare som vill säkra sitt exemplar. För de som ännu inte har förbeställt spelet finns det fortfarande möjlighet att göra det och få det levererat på releasedagen. Den vanliga fysiska utgåvan kan enkelt beställas från stora återförsäljare, medan den digitala versionen finns tillgänglig till samma pris. Dessutom erbjuds en specialutgåva, Vault Edition, för de som är ute efter extra innehåll till priset av 100 dollar.

För de som vill spela Call of Duty: Black Ops 6 på lanseringsdagen utan att behöva betala fullpris finns det möjlighet att dra nytta av Game Pass. Spelet kommer att finnas tillgängligt på Game Pass både för Xbox och PC från startdatumet. Genom att skaffa en Game Pass Ultimate-prenumeration från Amazon kan du spara pengar jämfört med att köpa direkt från Xbox Store. Dessutom ger Game Pass Ultimate tillgång till Xbox Cloud Gaming, vilket betyder att du kan spela spelet på olika enheter som smartphones och laptops.

För de som vill spela Call of Duty: Black Ops 6 utan att behöva använda en Xbox eller PC finns det möjlighet att använda Xbox Cloud Gaming. En startpaket från Amazon inkluderar en Xbox Wireless Controller, Fire TV Stick 4K och 1 månads Xbox Game Pass Ultimate för endast 75 dollar. Det finns också ett premiumalternativ med den snabbare Fire TV Stick 4K Max, där du kan spara ännu mer pengar. Med alla dessa alternativ tillgängliga för spelare är det enklare än någonsin att säkra sin kopia av Black Ops 6 och dyka in i den actionfyllda världen av Call of Duty.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top