Ny uppdatering av Hades 2 inkluderar vapen, region och familiärer

I takt med att utvecklingen fortsätter på Hades 2, har Supergiant Games släppt sin första stora uppdatering för roguelite-äventyret. Förutom allmän finjustering och justeringar av gameplay, lägger den olympiska uppdateringen också till massor av nytt spelmaterial, som en ny region att utforska, ett helt nytt vapen att bemästra, fler karaktärer att träffa, nya dekorationer och bäst av allt, nya djurkompisar att skapa band med. Dessutom finns det också mer konst att beundra och nya musikspår att lyssna på, vilket gör detta till en omfattande expansion av spelet under dess tidiga tillgångsresa.

Den nya platsen – som vi inte spoilar här – kommer att ta spelare till toppen av Hades 2-världen, medan den sista av de nattligas vapen kan låsas upp för Melinoes arsenal. Detta vapen – en annan del av spelet vi inte spoilar – verkar kräva snabba reflexer att bemästra eftersom Supergiant har antytt att spelare kommer att kunna försvara sig och slå tillbaka med kraftfulla attacker när de använder det.

Andra uppdateringar inom vapenavdelningen inkluderar en omgjord specialattack för Witches Staff, en dödligare Moonstone Axe som offrar sin blockerande förmåga för en kraftfull stigande huggattack, och projektiler från Umbral Flames som kommer att snurra åt vänster eller höger beroende på din rörelse. Totalt sett kommer vapnen att vara ännu kraftfullare med alla ändringar som Supergiant gör i denna uppdatering.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Supergiant Games har nyligen släppt den första stora uppdateringen för deras populära roguelite-äventyr, Hades 2. Denna imponerande uppdatering, kallad Olympus-Sized Hades 2, innehåller en mängd nytt spelmaterial som kommer att föra spelare ännu djupare in i den fascinerande världen. En ny region har lagts till i spelet, vilket ger spelarna möjlighet att utforska nya platser och möta spännande utmaningar.

En av de mest spännande nyheterna i denna uppdatering är det helt nya vapnet som har lagts till i spelet. Detta vapen, som fortfarande är en hemlighet för många spelare, verkar erbjuda unika och kraftfulla attacker som kräver snabba reflexer för att bemästra. Dessutom har flera andra vapen i spelet fått uppgraderingar och förbättringar, vilket gör striderna ännu mer intensiva och spännande.

Förutom det nya vapnet och den nya regionen, har Olympus-Sized Hades 2 också introducerat nya karaktärer att träffa, vackra dekorationer att beundra och bedårande djurkompisar att skapa band med. Med nya musikspår och konst att njuta av, är denna uppdatering verkligen en omfattande expansion av Hades 2 och kommer säkerligen att glädja fans av spelet. Fortsätt utforska och kämpa dig igenom denna spännande värld och upptäck allt som Olympus-Sized Hades 2 har att erbjuda.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top