Spela CoD: Black Ops 6 tidigt

Call of Duty: Black Ops 6 släpps världen över den 25 oktober, och många spelare kommer troligtvis vara ivriga att spela tidigt. Som tur är finns det en liten knep som kanske fungerar för att låta dig spela innan din regions planerade släpptid. Du behöver bara låtsas att du är från Nya Zeeland.

De senaste åren har ivriga Call of Duty-fans lurat sina enheter att tro att de bor i Nya Zeeland. Det verkar bara fungera för konsoler, och reglerna kommer att vara olika för PlayStation och Xbox. PC-användare kan vara otur om de inte har någon VPN-metod för att placera dem i Nya Zeeland, men detta är vanligtvis bara ett trick för konsoler.

CharlieIntel tror att denna metod bör fungera även i år, men det är värt att notera att processen för PlayStation-användare kan vara mycket besvärligare än värdet, eftersom det kräver att du skapar ett PSN-konto specifikt för Nya Zeeland och sedan radera och ladda ner spelet igen för din faktiska region senare. Å andra sidan bör Xbox-användare inte ha alltför svårt att fejka sin resa till Nya Zeeland.

Call of Duty: Black Ops 6 släpps världen över den 25 oktober, men det finns ett knep för de spelare som är ivriga att spela tidigt. Genom att låta ens konsol tro att man befinner sig i Nya Zeeland, kan man få tillgång till spelet innan den planerade släpptiden. Detta trick verkar endast fungera för konsoler och skillnaderna mellan PlayStation och Xbox kan påverka hur processen utförs.

I år har Call of Duty-entusiaster använt sig av detta knep för att spela tidigare än sina landsmän. För PlayStation-användare kan processen vara något mer besvärlig, då det kräver att man skapar ett specifikt PSN-konto för Nya Zeeland och sedan laddar ner och tar bort spelet för att sedan ladda ner det igen i ens riktiga region. För Xbox-användare är processen inte lika komplicerad och det ska vara relativt enkelt att fejka ens plats till Nya Zeeland.

Det rekommenderas att man följer guiden från CharlieIntel för att försäkra sig om att man kan spela tidigt på sin konsol. Även om processen kan vara lite knepigare för vissa plattformar, kan det vara värt mödan för de som är otåliga att komma igång med spelet innan den officiella släpptiden. Med detta trick kan man få en liten försmak av Call of Duty: Black Ops 6 innan det når ens egen region den 25 oktober.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top