Nästa James Bond spel kommer att fokusera på en “Ung” Bond

År 2020 avslöjade Hitman-utvecklaren IO Interactive att de arbetar med Project 007, det första nya James Bond-datorspelet för konsoler sedan 007 Legends släpptes 2012. Nu kastar IO Interactive lite ljus över sina ambitiösa planer för Bond och en förhoppning om en trilogi som kommer att avslöja en ny ursprungshistoria för den världsberömda spionen.

IO Interactive VD Hakan Abrak berättade för IGN att Project 007 inte kommer att baseras på någon av de befintliga Bond-filmerna. Istället får utvecklaren skapa sin egen version av James Bond för spelet.

“Det spännande med det här projektet är att vi faktiskt fick skapa en originalhistoria,” sa Abrak. “Så det är inte en spelifiering av en film. Det är helt enkelt att börja från grunden och skapa en historia, förhoppningsvis för en stor trilogi i framtiden. Och lika viktigt och spännande är att det är en ny Bond. Det är en Bond som vi byggt från grunden för spelare. Det är extremt spännande med all tradition och all historia som finns där tillsammans med att arbeta tillsammans med skapandet av en ung Bond för spelare; en Bond som spelarna kan kalla sin egen och växa med.”

Fortsätt läsa på GameSpot.

IO Interactive, skaparna bakom Hitman-serien, har avslöjat sina planer för det kommande James Bond-spelet, Project 007. Spelet kommer att fokusera på en “ung” version av den ikoniska MI6-agenten och strävar efter att lansera en helt ny trilogi. Istället för att baseras på tidigare filmer kommer utvecklarna att skapa en helt ny originalhistoria för spelet, vilket ger dem möjligheten att utforska Bonds ursprung på ett unikt sätt.

IO Interactives VD, Hakan Abrak, förklarade i en intervju med IGN att det är spännande att få skapa en ny version av James Bond som inte är kopplad till någon specifik film. Spelet kommer att vara en unik upplevelse som låter spelarna utforska en ny, ung Bond och följa honom på hans resa mot att bli en fullfjädrad spion. Genom att starta från grunden och bygga en egen berättelse hoppas utvecklarna på att kunna skapa en episk trilogi som kommer att ta Bond-universumet till nya höjder.

Med fokus på en ung Bond och en helt originalhistoria erbjuder det kommande James Bond-spelet en unik möjlighet för spelare att uppleva en ny sida av den ikoniska karaktären. Med IO Interactives tidigare framgångar med spelserien Hitman finns det stora förhoppningar på att Project 007 kommer att leverera en spännande och innovativ tolkning av den legendariska spionen. Genom att satsa på en ny trilogi öppnas dörrar för en långvarig och episk berättelse som kommer att få fansen att längta efter mer äventyr i den farliga världen av James Bond.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top