Terrifier 3 Blu-Ray Collector’s Edition hos Walmart och Amazon.

Terrifier 3 hade premiär på biograferna den 11 oktober och har varit framgångsrik på bio inför halloween. Även om oktober är den ideala månaden för att titta på skräckfilmer, innebär Terrifier 3’s julsättning att den också är en säsongsmässigt lämplig, om än inte precis fröjdefull, film att titta på under vinterhelgerna. Art the Clown kommer att dyka upp på din dörrsteg före tomten i år, eftersom Terrifier 3’s 4K Blu-ray-lansering är planerad till den 17 december. Förbeställningar för flera upplagor av den osynade slasher-filmen finns tillgängliga nu på Walmart och Amazon, inklusive Terrifier 3 Collector’s Edition med steelbook-fodral.

Den mycket efterlängtade 4K Blu-Ray Collector’s Edition av Terrifier 3 är äntligen tillgänglig för förbeställning hos både Walmart och Amazon. Filmen, som släpptes på biograferna den 11 oktober och blev en stor framgång inför halloween, är nu redo att skrämma tittare även under julhelgerna. Med Art the Clown som huvudkaraktär kommer denna skräckfilm säkerligen ge tittarna en oförglömlig upplevelse.

Terrifier 3’s 4K Blu-Ray Collector’s Edition läggs till i samlingen av många fans, med dess exklusiva steelbook-fodral som ger en extra dimension av skräck och spänning till filmen. Förbeställningar för denna speciella utgåva är redan tillgängliga och förväntas vara en populär produkt för alla skräckentusiaster därute. Med den planerade lanseringen den 17 december kommer Art the Clown att bli en permanent gäst i ditt hem, redo att skrämma dig när du pressar play.

Så se till att du förbeställer din Terrifier 3 Collector’s Edition idag för att säkerställa att du inte missar den ultimata skräckupplevelsen. Med den perfekta kombinationen av spänning, skräck och överraskningar är denna film ett måste för alla som älskar att krypa upp i soffan och skrika. Gör dig redo för en skrämmande resa och se fram emot att få denna fantastiska film i din samling snart.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top