Förhandsbeställningar av Baldur’s Gate 3 Funko Pops snart slutsålda

Tre älskade följeslagare från Baldur’s Gate 3 får officiella Funko Pop-figurer senare i år. Du kommer kunna lägga till högälven Astarion, halvälven prästinnan Shadowheart och den älskvärda tiefling barbariska Karlach till din samling i december. Precis som vanligt med Funko Pops varierar releasedatumen något hos varje återförsäljare, men du kanske kan hinna få tag på alla tre i tid till helgerna. Du bör inte vänta för länge med att beställa, eftersom de redan börjat sälja slut. Vinylfigurerna kostar $12-$13 var och förbeställningar för alla tre är tillgängliga nu hos Amazon, GameStop och Entertainment Earth.

Se alla Baldur’s Gate 3 Funko Pops på:
GameStop
Amazon
Entertainment Earth

Enligt GameStop släpps alla tre den 21 december. Amazon kommer ha två av dem den 16 december, även om en av dem redan är slutsåld, och den tredje i januari. Entertainment Earth tar $1 mindre för varje, men leveransuppskattningen för alla tre är i januari. Så om du vill få hela serien så snabbt som möjligt är det bästa alternativet att beställa från GameStop.

Baldur’s Gate 3 Funko Pop Vinyl Figures

– **Amazon**
Läs mer på GameSpot

Preorders för Baldur’s Gate 3 Funko Pops har börjat sälja ut och samlare har redan börjat lägga vantarna på dem. Figurerna inkluderar högälven Astarion, halvälven prästinnan Shadowheart och tiefling barbariska Karlach. Dessa populära karaktärer från Baldur’s Gate 3 kommer att finnas tillgängliga för samlare att lägga till i sina samlingar i december. Men med preorders som redan säljer slut, är det bäst att inte vänta för länge med att beställa för att säkra din figur.

Förbeställningar för Baldur’s Gate 3 Funko Pops är tillgängliga hos återförsäljare som Amazon, GameStop och Entertainment Earth. Varje återförsäljare har lite olika releasedatum, men GameStop förväntas släppa alla tre figurerna den 21 december. Amazon kommer att ha två av figurerna tillgängliga den 16 december, medan den tredje förväntas komma i januari. Entertainment Earth erbjuder ett lägre pris men förväntas leverera alla tre figurerna i januari.

För samlare som vill lägga vantarna på alla tre Baldur’s Gate 3 Funko Pops så snabbt som möjligt, kan det vara bäst att beställa från GameStop. Medan figurerna är samlarobjekt för fans av spelet, är de också en perfekt gåva för någon som älskar Baldur’s Gate-serien eller som bara samlar på Funko Pops. Så se till att få tag på dessa begränsade upplagor innan de säljer slut helt.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top