Dekorera din julgran med dessa speldekorationer.

Julpysselsäsongen kommer snart att vara här innan du vet ordet av, och om du är intresserad av att komma igång tidigt med festligheterna kommer du att hitta en mängd bedårande julpynt med tema av videospel från Hallmark på Amazon. Allt från Halo och Kingdom Hearts till Mario och Zelda ingår i Hallmarks omfattande samling, vilket gör det enkelt att dekorera din gran eller hitta den perfekta presenten till spelaren i ditt liv.

Varje julpynt i Hallmarks videospelskollektion levereras med en liten presentask och är tillverkad av harts för ökad hållbarhet. Många finns tillgängliga redan nu, inklusive “The Breath of the Wild: Link Ornament” för $22 och “Super Mario Yoshi Ornament” för $13. Andra, som till exempel “Halo Master Chief Ornament” för $19, kommer inte förrän den 21 oktober. Medan de flesta är repliker av spelkaraktärer kan vissa vara modellerade efter spelrelaterade tillbehör. Till exempel kommer du att hitta ett “NES Controller Ornament” för $9 (var $10) och en “Sonic the Hedgehog Sega Genesis Cartridge” för $9 (var $10), vilket ger dig gott om alternativ för att dekorera din gran.

Julpysselsäsongen närmar sig snabbt och om du är en fan av videospel finns det nu möjlighet att göra din julgran ännu mer speciell med Hallmarks nya videospelskollektion. Denna samling innehåller julpynt inspirerade av populära spel som Zelda, Mario, och Halo, vilket garanterat kommer att göra både gamers och julälskare glada. Varje ornament kommer med en liten presentförpackning och är tillverkad av harts för extra hållbarhet, vilket gör dem till perfekta presenter eller ett sätt att göra din julgran mer personlig.

Du kan redan nu hitta flera av de fantastiska ornamenten från Hallmarks videospelskollektion tillgängliga för köp. Bland de tillgängliga alternativen finns “The Breath of the Wild: Link Ornament” för $22 och “Super Mario Yoshi Ornament” för $13. Andra ornament, som “Halo Master Chief Ornament” för $19, kommer att släppas senare i oktober. Oavsett om du är ute efter en detaljerad replika av din favoritkaraktär eller en modell av ett ikoniskt spelrelaterat tillbehör finns det definitivt något för alla i denna unika kollektion av videoinspirerade juldekorationer.

För att verkligen låta ditt inner gamer lysa igenom under julen kan du också välja mellan ornament som är modellerade efter klassiska spelkontroller som “NES Controller Ornament” för $9 och “Sonic the Hedgehog Sega Genesis Cartridge” för $9. Med dessa roliga och kreativa alternativ kan du skapa en spännande och unik julgran som verkligen lyfter fram din passion för spelvärlden. Så varför inte skapa lite extra glädje och feststämning i ditt hem i år med dessa underbara videospelsornament från Hallmark?

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top