Var förbeställa nya iPad Mini – kompakta tabletten från Apple får betydande uppgraderingar nästa vecka.

För Apple-användare som föredrar företagets små surfplattor är den långa väntan på en uppdaterad iPad Mini snart över. Tidigare den här veckan avslöjade Apple den första stora revideringen av företagets linje med resvänliga surfplattor sedan 2021. Priset för iPad Mini börjar på 500 dollar, och alla konfigurationer och färger finns tillgängliga för förbeställning hos Amazon inför surfplattans släpp den 23 oktober. Lagringskapacitet börjar på 128GB för instegsmodellen och maxar ut på 512GB, med färgalternativen Space Gray, Blue, Purple och Starlight.

iPad Mini är nu utrustad med en kraftfull A17 Pro-chip, som enligt Apple ger upp till 30% mer kraft. GPU:n är också ungefär 25% snabbare och surfplattan erbjuder också stöd för Apple Pencil Pro, om du vill skissa snabbt medan du är på språng. Denna är för närvarande till salu till sitt lägsta pris hittills – 90 dollar – och är en bra verktyg att ha om du vill vara kreativ.

Överlag finns det tillräckligt med hårdvarukraft här för att köra dina favoritspel och använda intensiva kreativa appar som Procreate och LumaFusion. Det finns också stöd för Apple Intelligence – Apples nya avancerade AI-system som snart lanseras – och den 8,3-tums Liquid Retina-skärmen kommer att möjliggöra skarpa Netflix- och spelstunder.

För Apple-användare som är ute efter en kompakt surfplatta med kraftfulla uppgraderingar, är det snart dags att förbeställa den nya iPad Mini. Den senaste versionen av den populära surfplattan kommer att släppas den 23 oktober och kan redan nu förbeställas på Amazon. Priset för den nya iPad Mini börjar på 500 dollar och den kommer i olika konfigurationer och färger, inklusive Space Gray, Blue, Purple och Starlight. Med lagringskapacitet upp till 512GB och stöd för Apple Pencil Pro, är den nya iPad Mini en idealisk följeslagare för de som är kreativa på språng.

En av de mest imponerande uppgraderingarna på den nya iPad Mini är det kraftfulla A17 Pro-chippet som ger upp till 30% mer kraft och en GPU som är 25% snabbare än tidigare modeller. Den nya surfplattan är perfekt för att köra intensiva spel och kreativa appar som Procreate och LumaFusion. Med stöd för Apple Intelligence och en 8,3-tums Liquid Retina-skärm, erbjuder den nya iPad Mini en fantastisk upplevelse för att titta på filmer och spela spel.

För de som är ute efter en allround surfplatta som är perfekt för både arbete och underhållning, är den nya iPad Mini ett utmärkt val. Med förbättrad hårdvarukraft, stöd för Apple Pencil Pro och en imponerande skärm, är den nya iPad Mini en av de mest efterlängtade surfplattorna på marknaden. Se till att förbeställa din iPad Mini nu för att få den så snart den släpps och upplev all den nya tekniken som Apple har att erbjuda.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top