Ny Xbox-skjutare i mörker, spelbar nu.

En ny omgångsbaserad multiplayer-FPS, Blindfire, tillkännagavs under Xbox senaste Partner Preview, och även om multiplayer-skyttar är tio öre dussinet, kommer denna med en unik twist som hjälper till att skilja den från mängden: Den äger nästan helt rum i mörkret.

Blindfire kommer att finnas tillgängligt idag i tidig åtkomst genom Xbox Game Preview-programmet både på Xbox Series X|S och PC, och dess nya premisser ser ut att lägga vikt på “långsammare, mer taktiskt spel,” enligt en Xbox Wire-blogg. Spelets multiplayer-arenor är nästan helt skapade i skuggor. Eftersom ljudet och muzzel-flashen från att skjuta ett vapen avslöjar spelarna, kommer de behöva tänka strategiskt på när de ska engagera fienden. För ett exempel på hur viktigt ljudet är i Blindfire, har spelarna möjligheten att göra en snabb, högljud reload eller en långsammare, mer försiktig reload som gör så lite ljud som möjligt, säger Matt Dunthorne, ledande designer för Blindfire på utvecklaren Double Eleven.

“Det vackra med konceptet enligt min åsikt är hur ren den kärnan är, det finns ingen onödig eller överflödig och det kan förklaras med en enda mening,” sade Dunthorne. “‘Det är ett becksvart rum, du har en pistol, det har dina fiender…lycka till!'”

Fortsätt läsa på GameSpot.

En ny omgångsbaserad multiplayer-FPS, Blindfire, presenterades under Xbox senaste Partner Preview och skiljer sig från mängden genom att huvudsakligen äga rum i mörkret. Med fokus på långsammare och mer taktiskt spel lockar spelet spelare för att engagera sig i strategiska strider i mörka och skuggiga miljöer. Genom att använda ljud och muzzel-flash för att avslöja fienden krävs det att spelarna tänker noga innan de agerar, vilket skapar en unik och nervkittlande spelupplevelse.

Blindfire kommer att vara tillgängligt idag i tidig åtkomst genom Xbox Game Preview-programmet på både Xbox Series X|S och PC. Med enkla men intensiva spelomgångar där spelarna endast har tillgång till en pistol och där ljudet är avgörande för överlevnad, utmanar spelet spelarna att navigera genom det becksvarta mörkret och besegra sina fiender. Genom att erbjuda spelare möjligheten att anpassa sin spelstil genom olika ljudalternativ, som en högljudd eller försiktig reload, ger Blindfire en unik och spännande spelupplevelse för alla som är redo att anta utmaningen.

Double Elevens ledande designer för Blindfire, Matt Dunthorne, beskriver spelets koncept som enkelt och ren med en kärna som kan summeras i en enda mening: “Det är ett becksvart rum, du har en pistol, det har dina fiender…lycka till!” Med fokus på spelarnas skicklighet och strategiska tänkande ger Blindfire en unik twist till den traditionella multiplayer-shootergenren och är säker på att tilltala spelare som är ute efter en spännande och annorlunda spelupplevelse.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top