Diablo 4: Hatred Vessel – Spiritborn Klassguide

Diablo 4: Vessel of Hatred har lagt till den första post-lansering klassen, Spiritborn. Spiritborn utmanar anden av fyra olika djur för att skapa en variation av skada, beroende på hur du vill bygga. Tillsammans med kraftfulla passiva förmågor erbjuder Spiritborn en mängd olika alternativ för att skapa kraftfulla byggen, så länge du har en god förståelse för varje djurs specialiteter. Här är allt du behöver veta om Spiritborn-klassen i Diablo 4: Vessel of Hatred.

De fyra djurandarna

Det finns fyra djur du kan kanalisera som Spiritborn; Centipede, Jaguar, Eagle och Gorilla. Centipede-färdigheter fokuserar på att orsaka giftskada, Jaguar-färdigheter ökar attackhastigheten, Eagle-färdigheter orsakar blixtskada och Gorilla-färdigheter orsakar hög fysisk skada. I början kommer du att vilja fokusera på en enda typ för att maximera din byggnad, men när du låser upp Spirit Hall via din klassuppgift, kan du bli mycket mer kreativ.

Spirit Hall låter dig kanalisera en speciell passiv förmåga från en av de fyra andarna, men ännu viktigare är att den gör att alla dina färdigheter också räknas som färdigheter för den andan. Till exempel kan du endast ha Centipede-färdigheter utrustade, men om du aktiverar den passiva förmågan i Jaguar Spirit Hall, räknas alla dina Centipede-färdigheter också som Jaguar-färdigheter. Detta innebär att alla passiva du får från färdighetsträdet eller från din utrustning som gäller för Jaguar-färdigheter också gäller för dina Centipede-färdigheter, vilket låter dig vara mycket kreativ med vilken kombination av färdigheter du vill ha.

Diablo 4: Vessel of Hatred har introducerat en ny post-lanseringsklass kallad Spiritborn, som erbjuder en spännande twist till spelet. Spiritborn-klassen utmanar spelaren att kanalisera anden av fyra olika djur – Centipede, Jaguar, Eagle och Gorilla – för att skapa olika typer av skada beroende på ens preferenser. Varje djur har sina egna unika egenskaper, till exempel giftskada från Centipede, attackhastighet från Jaguar, blixtskada från Eagle och hög fysisk skada från Gorilla. Det är viktigt att förstå varje djurs specialiteter för att skapa en kraftfull och effektiv byggnad för din karaktär.

En av de mest spännande funktionerna med Spiritborn-klassen är Spirit Hall, som låter spelaren kanalisera en specifik passiv förmåga från en av de fyra andarna. Genom att aktivera Spirit Hall blir alla dina färdigheter också räknade som färdigheter för den valda anden. Detta öppnar upp för möjligheten att vara kreativ i kombinationen av färdigheter som du använder, vilket ger dig en helt ny nivå av anpassning och mångfald för din karaktär. Med Spirit Hall kan du dra nytta av olika passiva förmågor och utrustning som är specifika för den anden, även om du enbart använder färdigheter från en annan.

För att maximera effektiviteten och potentialen hos din Spiritborn-karaktär är det viktigt att utforska och experimentera med olika kombinationer av färdigheter och passiva förmågor. Genom att behärska varje djurs specialitet och dra nytta av Spirit Hall kan du skapa en unik och kraftfull karaktär som passar din spelstil. Spiritborn-klassen erbjuder en spännande och nyskapande upplevelse i Diablo 4: Vessel of Hatred och ger spelare möjligheten att skapa sina egna unika builds och strategier för att övervinna de onda krafterna som hotar världen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top