Phasmophobia kommer till konsoler inför Halloween

Om dina Halloween-planer inkluderade att starta upp några läskiga videospel, kanske du behöver göra plats för ett till. Idag, under Xbox Partner Preview-evenemanget, avslöjade Kinetic Games att Phasmophobia – det samarbetsinriktade överlevnadsspelet där team av spökjägare undersöker paranormal aktivitet – kommer att lanseras i early access på konsoler den 29 oktober.

Phasmophobia släpper fyra spelare i en mörk och öde miljö – hus, campingplatser, fängelser, etc. – och ger dem i uppgift att identifiera en overklig inkräktare från en lista över 24 potentiella typer. Dock kan spöket bli argt på teamets ansträngningar och flyga in i ett raseri, jaga spelarna och skicka dem till efterlivet för att ansluta sig till det.

Varje utmaning levereras med en fullständig uppsättning spökjägareverktyg som används för att identifiera anden i fråga, från kameror som kan uppfatta en skrämmande silhuett, till en andeskrikningsbok som kan användas för att kommunicera med målet. Varje verktyg förvaras i en lastbil utanför, och spelarna kommer att resa fram och tillbaka mellan lastbilen och huset för att komma till botten av den övernaturliga situationen.

Kinetic Games har meddelat att Phasmophobia kommer att släppas till konsoler den 29 oktober, perfekt i tid för Halloween. Spelet, som har blivit en succé på PC, är en samarbetsinriktad skräckupplevelse där spelare tar rollen som spökjägare som undersöker paranormal aktivitet i olika miljöer som hus, campingplatser och fängelser. Med en lista på 24 potentiella spöktyper måste spelarna använda olika verktyg för att identifiera den rätt inkräktaren utan att bli attackerade och skickade till det oändliga.

Phasmophobia erbjuder en spännande och skrämmande spelupplevelse med möjligheten att kommunicera med andarna genom andeskrikningsboken och använda kameror för att upptäcka skrämmande silhuetter. Spelet kräver samarbete och strategi när spelarna reser fram och tillbaka mellan lastbilen och det hemsökta huset för att lösa mysteriet och undvika att bli fångade av den arga anden. Med en unik mix av skräck och teamwork, är Phasmophobia ett perfekt val för Halloween-firande och spännande spelsessioner med vänner.

Med Phasmophobia som släpps till konsoler, söker Kinetic Games att ge en ännu större publik möjligheten att uppleva den gastkramande spökjakten. Spelets skrämmande atmosfär, spännande gameplay och behov av samarbete gör det till en perfekt skräckupplevelse för grupper av vänner som vill testa sina nerver och överlevnadsförmåga. För alla som älskar spännande och skrämmande äventyr, är Phasmophobia ett måste spela – speciellt när Halloween närmar sig och spökena är som mest aktiva.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top