Gudarnas krig TV-serie börjar om från början – rapport

TV-serien God of War på Prime Video genomgår en stor förändring. En ny rapport bekräftade att Sony Pictures TV och Amazon MGM Studios börjar om på showen från början efter att en trio av showens nyckelkreativa team lämnade projektet.

Deadline rapporterade att showrunnern och executive producenten Rafe Judkins har lämnat serien, tillsammans med executive producenterna Hawk Ostby and Mark Fergus. De sägs ha lämnat in flera manus för showen, och en källa sa att manusen “lovordades av både Sony och Prime.” Beslutet verkar dock ha fattats för att “gå i en annan kreativ riktning.”

Serien God of War annonserades i december 2022 men har inte fått några betydelsefulla utvecklingsuppdateringar sedan dess, vilket har fått fans att undra och oroa sig över dess status.

Den kommande TV-serien God of War genomgår en stor förändring efter att tre av dess nyckelkreativa team lämnat projektet. Enligt en ny rapport kommer Sony Pictures TV och Amazon MGM Studios att börja om från början med serien. Bland de som har avslutat sitt arbete på serien finns showrunnern och executive producenten Rafe Judkins samt executive producenterna Hawk Ostby and Mark Fergus. Deras beslut att lämna projektet verkar vara relaterat till att gå i en annan kreativ riktning.

Deadline har rapporterat att de tre kreativa teammedlemmarna hade lämnat in flera manus för God of War-serien som hade fått beröm av både Sony och Prime. Trots detta har beslutet fattats att göra en omstart och börja om på projektet. Serien blev tillkännagiven redan i december 2022 men har sedan dess inte fått några betydande uppdateringar, vilket har oroat fansen som undrar över dess framtid och status.

Med detta dramatiska steg att börja om från början kan tittarna förvänta sig en ny vision och inriktning för den kommande God of War TV-serien. Det återstår att se vilka nya kreativa teammedlemmar som kommer att ta över projektet och hur detta kommer att påverka produktionen och lanseringsdatumet för serien. Fansen får hålla ett öga på de kommande utvecklingarna för att se hur denna ny omstart kommer att påverka den mycket efterlängtade anpassningen av det populära spelet till TV.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top