Dune: Profetian trailer avslöjar Systerkommunitetens största fiende

HBO:s kommande Dune prequels serie, Dune: Profetia, utspelar sig 10 000 år före händelserna i filmerna. Serien kommer att handla om Systerkretsen som växte i makt över tiden för att bli Bene Gesserit. Men i den nya trailern för serien hotas Systerkretsens existens av en man vars enda önskan är att utplåna dem alla.

Stjärnan från Vikings, Travis Fimmel, dyker upp i serien som Desmond Hart, den inkräktare som viskar i örat på kejsare Javicco Corrino (Mark Strong) att Systerkretsen expanderar sin inflytandesfär och utgör ett hot mot hans imperium. Desmond har inte helt fel, och ledaren för Systerkretsen, Valya Harkonnen (Emily Watson), kan inte övertyga honom om att hon inte är hans fiende. Om det här är ett krig för imperiets hjärta, befinner sig Systerkretsen redan på defensiven medan Desmond närmar sig dem.

Trailern avslöjades på New York Comic Con, där det kreativa teamet och medlemmar av ensemblen teasade om vad som komma skall i serien. Showrunnern Alison Schapker satte till och med scenen för berättelsen genom att avslöja att Dune: Profetia utspelar sig efter mänsklighetens krig mot intelligenta maskiner.

I den senaste trailern för Dune: Prophecy, som utspelar sig 10 000 år före händelserna i filmerna, introduceras vi för seriens huvudantagonist, Desmond Hart, spelad av Travis Fimmel. Desmond är en inkräktare som övertygar kejsare Javicco Corrino att Systerkretsen, som senare blir Bene Gesserit, är en fara för imperiet. Trots ledaren Valya Harkonnens (Emily Watson) försök att förklara annars, är Desmond fast besluten att utplåna dem alla och börjar närma sig dem hotfullt.

I en spännande twist avslöjades trailern på New York Comic Con, där fans fick en första titt på Dune: Prophecy och dess karaktärer. Showrunnern Alison Schapker avslöjade att serien tar plats efter mänsklighetens krig mot intelligenta maskiner, vilket skapar en spännande och unik berättelsevinkel. Med en talangfull ensemble, inklusive stjärnor som Mark Strong och Emily Watson, verkar Dune: Prophecy vara en serie som kommer att få tittare att hänga på varje spännande moment.

Med ett fokus på konflikten mellan Systerkretsen och Desmond Hart, samt kejsare Javicco Corrinos imperium, lovar Dune: Prophecy att leverera en episk och gripande berättelse. Med spänning och intriger som omger huvudkaraktärernas öden och val, ser det ut att bli en serie som kommer att fängsla både fans av Dune-universumet och nya tittare som är ute efter en storslagen sci-fi-upplevelse. Med dess unika tidslinje och karaktärer, verkar Dune: Prophecy vara en serie som kommer att skapa stor uppmärksamhet och förväntan inför dess premiär.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top