Subnautica 2 med fyra spelare 2025

Under Xbox Partner Preview, offentliggjorde Unknown Worlds och Krafton officiellt Subnautica 2, en uppföljare till det älskade överlevnadsspelet från 2018. Studion sa att uppföljaren är “fylld med mysterier och underverk.”

Det är planerat att lanseras 2025 via Steam Early Access, samt genom Epic Games Store och Windows Store. Det kommer även att finnas tillgängligt vid lansering genom Game Pass i Game Preview-programmet.

Uppföljaren tar spelarna till ett nytt hav fyllt med “livfulla biomer, konstiga varelser och gömda hemligheter.” Spelet stödjer solo och co-op, och har även funktioner för hantverk och basbyggande när spelarna försöker överleva i de läskiga havsdjupen.

Under Xbox Partner Preview, offentliggjorde Unknown Worlds och Krafton officiellt Subnautica 2, en uppföljare till det älskade överlevnadsspelet från 2018. Studion sa att uppföljaren är “fylld med mysterier och underverk.” Planen är att släppas 2025 via Steam Early Access, samt genom Epic Games Store och Windows Store. Det kommer även att finnas tillgängligt vid lansering genom Game Pass i Game Preview-programmet.

Uppföljaren tar spelarna till ett nytt hav fyllt med “livfulla biomer, konstiga varelser och gömda hemligheter.” Spelet stödjer solo och co-op, och har även funktioner för hantverk och basbyggande när spelarna försöker överleva i de läskiga havsdjupen. Subnautica 2 kommer att erbjuda en spännande och adrenalinfylld spelupplevelse där spelarna måste utforska och överleva i en farlig och mystisk undervattensvärld. Med möjligheten till fyra spelare co-op, kommer spelarna att kunna samarbeta för att navigera genom utmaningarna och upptäcka alla de spännande hemligheterna.

Subnautica 2 lovar att leverera en unik spelupplevelse med fantastisk grafik, spännande gameplay och en fängslande berättelse. Med lanseringen via olika plattformar och Game Pass, kommer spelet att nå en bred publik och erbjuda timmar av underhållning för både nya och gamla fans av serien. Så håll utkik efter Subnautica 2 år 2025 och gör dig redo att dyka ner i en värld av äventyr och faror under ytan.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top