Den Mega Man X Dive Mobile och PC Game Får en officiell konstbok

Även om Mega Man-spel kan variera i spelkvalitet, har varje del i serien enastående konst. Ta Mega Man X Dive till exempel, som började som ett mobilspel innan det hoppade till Steam år 2023. Medan du kanske förväntar dig att en mobil spinoff ska snåla, är dess konstnärliga riktning lika stark som vilket annat spel som helst med den Blå Blixten, och dess karaktär som en crossover-titel innebär att den är fullpackad med fantastiskt utseende karaktärer och remixade designer från hela franchisen. Om du vill se det hårda arbetet av illustratörer och designers som hjälpte till att ge det liv, kan du förbeställa boken Mega Man X Dive: Official Complete Works för $50 inför dess släpp den 25 mars 2025.

Mega Man X Dive: Official Complete Works

$50

Detta är en 256-sidig inbunden bok som innehåller karaktärsdesigner, skisser, nyckelkonst och massor av skaparkommentarer. Det finns till och med en serie intervjuer med utvecklarna, så att du kan ta reda på hur karaktärerna X, Zero och Axl designades för språnget till mobil, tillsammans med nykomlingarna RiCO, iCO och ViA. Den engelska omslaget har inte släppts ännu, men eftersom Udon publicerar detta är det mycket troligt att det kommer att vara detsamma som den japanska utgåvan.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Mega Man X Dive är ett spel som verkligen har imponerat fans med sin konstnärliga riktning och karaktärsdesign. Trots att det började som ett mobilspel har det nu flyttat till Steam och fortsätter att imponera spelarna med dess visuella estetik. Nu har fansen möjlighet att fördjupa sig i skapandet av spelet genom att förbeställa boken Mega Man X Dive: Official Complete Works för endast $50. Denna 256-sidiga bok kommer att innehålla allt från karaktärsdesigner och skisser till nyckelkonst och skaparkommentarer.

Att boken även kommer att innehålla intervjuer med utvecklarna gör den ännu mer lockande för fansen. Genom att läsa om hur karaktärerna designades och utvecklades för att passa in i mobilspelsformatet får fansen en unik inblick i skapandet av spelet. Med nya karaktärer som RiCO, iCO och ViA att utforska, finns det mycket spännande material att upptäcka i denna kompletta konstbok.

Det är tydligt att Mega Man X Dive: Official Complete Works är ett måste för alla fans av Mega Man-serien och dess karaktäristiska konststil. Med möjligheten att se bakom kulisserna och lära sig mer om skapandet av spelet har denna bok potential att bli en favorit bland samlare och entusiaster. Förbeställ din kopia idag för att säkra denna unika samling av konstverk och insiderinformation om Mega Man X Dive.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top