Officiell Batman ’89 Uppföljarroman Ute Nu – Få Rabatt På Amazon

“Batman: Resurrection”, en officiell uppföljare till Tim Burtons Batman ’89, är på rea för $22,19 på Amazon bara några dagar efter dess släpp den 15 oktober. Skriven av John Jackson Miller och publicerad av Random House, är Resurrection en 336-sidig roman som fyller gapet mellan Burtons 1989-film och dess 1992-uppföljare, Batman Returns. Miller är ingen främling för att hantera berättelser i världarna av älskade franchiser, då han tidigare har skrivit böcker om Star Wars, Star Trek, Halo och Planet of the Apes. Amazons 26% rabatt gäller för den inbundna utgåvan av Resurrection, men Random House har också publicerat en Kindle-e-bok version ($15) och en ljudbok, som kan köpas direkt för $15,75 (var $22,50) eller med Audible Credit. Mitt under allt detta kaos är Batman, som fortsätter sin kamp för att skydda de oskyldiga som den Kapade Korpralen.

Batman: Resurrection är den officiella uppföljaren till Tim Burtons klassiska film Batman ’89 och har precis släppts för försäljning på Amazon denna vecka. Skriven av författaren John Jackson Miller och publicerad av Random House, är denna 336-sidiga roman ett måste för alla fans av den ikoniska superhjälten. Boken tar oss med på ett äventyr fyllt av spänning och action, och utforskar händelserna som inträffade mellan Burtons klassiska film och dess efterföljare, Batman Returns.

Författaren John Jackson Miller är välkänd för sin förmåga att berätta berättelser inom kända franchise-universum, med tidigare arbeten inom Star Wars, Star Trek, Halo och Planet of the Apes. Batman: Resurrection erbjuds till en rabatterad pris på Amazon just nu, med en 26% rabatt på den inbundna utgåvan av boken. För de som föredrar digital läsning finns även en Kindle-e-bok version tillgänglig för $15, samt en ljudbok för $15,75 (reducerat från $22,50), vilket kan köpas direkt eller med Audible Credit.

I denna spännande fortsättning följer vi återigen den mörka och komplexa världen av Batman, även känd som den Kapade Korpralen, när han fortsätter sin strävan att bekämpa brott och skydda de oskyldiga. Med Batman: Resurrection tar författaren oss med på en halsbrytande resa genom Gotham City och utforskar de mysterier och faror som väntar runt varje hörn. Denna bok är ett måste för alla fans av serier och superhjältar, och erbjuder en spännande ny syn på en ikonisk karaktär.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top