Spara stort på Xbox Game Pass Ultimate inför Call of Duty: Black Ops 6:s premiär på fredag.

Återigen har Amazon-ägda återförsäljaren Woot ett fantastiskt erbjudande på Xbox Game Pass Ultimate prenumerationer, precis i tid för lanseringen av Call of Duty: Black Ops 6 den 25 oktober. Fram till slutet av månaden eller så länge lagret räcker kan du snappa upp Xbox Game Pass Ultimate-koder för 3 månader för endast $36.49 och koder för 1 månad för $13.79. Du skulle betala $60 för tre månader direkt från Xbox Store eller $50 för en förbetald kod hos stora återförsäljare, så du sparar mellan $13.50 och $23.48, beroende på hur du normalt betalar för Game Pass Ultimate.

Black Ops 6 kommer att läggas till i Game Pass Ultimate-biblioteket på lanseringsdagen. Prenumeranter kan spela den nya FPS:en på Xbox Series X|S, Xbox One, PC och Xbox Cloud Gaming utan att behöva köpa en kopia av spelet.

Om du aldrig har handlat på Woot kan du logga in med ditt Amazon-konto. När du lägger din order behöver du ange din leveransadress, men koderna kommer att levereras till din e-post. Woot skickar en leveransbekräftelse via e-post med en “spårningsnummer” strax efter att din order har slutförts. Spårningsnumret är faktiskt den 25-tecknarsnyckel som du behöver lösa in i Xbox Store.

Woot, en återförsäljare ägd av Amazon, erbjuder en fantastisk rabatt på Xbox Game Pass Ultimate prenumerationer inför lanseringen av Call of Duty: Black Ops 6 den 25 oktober. Fram till slutet av månaden eller så länge lagret räcker kan man köpa Xbox Game Pass Ultimate-koder för 3 månader för endast $36.49 och koder för 1 månad för $13.79. Det är en betydande besparing jämfört med att köpa direkt från Xbox Store eller stora återförsäljare, vilket gör det till ett lockande erbjudande för spelentusiaster.

Genom att prenumerera på Xbox Game Pass Ultimate får man tillgång till en rad spel, inklusive den kommande Black Ops 6, på lanseringsdagen. Spelare kan njuta av FPS-upplevelsen på olika plattformar som Xbox Series X|S, Xbox One, PC och Xbox Cloud Gaming utan att behöva köpa en separat kopia av spelet. Detta ger en flexibilitet och bekvämlighet för spelare att utforska och spela de senaste spelen utan extra kostnad.

För de som inte tidigare har handlat på Woot, är processen enkel och smidig genom att logga in med sitt Amazon-konto. Efter att ha angett leveransadress vid beställning, skickas de köpta koderna till ens e-postadress. Ett spårningsnummer som skickas via e-post behöver lösas in i Xbox Store för att aktivera Xbox Game Pass Ultimate. Med detta erbjudande kan spelare spara pengar samtidigt som de får tillgång till en imponerande samling av spel.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top