Den Hobbit Deluxe Special Edition, Illustrerad av J.R.R. Tolkien, Får Stor Lanseringsrabatt På Amazon

De illustrerade utgåvorna av Tolkiens RIngarnas herre, Hobbiten och Silmarillion har blivit favoriter bland fansen under de senaste åren. Denna vecka kan Tolkien-fans som valt de Deluxe Special Editions av Ringarnas herre och Silmarillion äntligen komplettera sin samling med The Hobbit Deluxe Tolkien Illustrated: Special Edition. Den släpps den 22 oktober och har ett detaljhandelspris på 195 dollar, men Amazon erbjuder en kraftig lanseringsrabatt som sänker priset med 33%, ända ner till 131,51 dollar.

Denna Special Edition har flera unika funktioner som inte finns i den mycket trevliga standardutgåvan som publicerades av William Morrow 2023. Du får två utfällbara, planschstora kartor över Thors karta och Vildmarken, en 88-sidig illustrerad bok, ett konstkort som reproducerar målningen Tolkien gjorde för Hobbitens originalomslag, ett omdesignat omslag med premiumbindning och en klädd slipcase för att skydda din dyra bok. Den ribbade bindningen runt ryggen är gjord av grönt läder, medan resten är svart tygskiva med foliepräglad omslagskonst och text. Standardutgåvan har blåfläckiga kanter, men Special Edition övergår till guldsidor, vilket lägger till den lyxiga estetiken.

Texten och illustrationerna inne i boken matchar standardutgåvan, även om den större Special Edition endast behöver 384 sidor för att berätta den fullständiga prologen till Hobbiten, medan originalet är på 432 sidor. Hobbiten Illustrated är unik eftersom den innehåller över ritningar, skisser, färgbilder och kartor av Tolkien själv. Den har den kompletta originaltexten tryckt både i rött och svart. Båda utgåvorna levereras med bokmärken av sidenband, och standardutgåvan har också mindre utfällbara kartor över Vildmarken och Thors karta.

The Hobbit Deluxe Special Edition, Illustrerade av J.R.R. Tolkien, är den senaste tillskottet till den omtyckta serien av Deluxe Special Editions av Tolkien’s verk. Till skillnad från de tidigare utgåvorna av Ringarnas herre och Silmarillion, erbjuder denna utgåva många unika funktioner som gör den till ett måste för samlare och fans. Med två utfällbara kartor, en 88-sidig illustrerad bok, konstkort och ett omdesignat omslag med premiumbindning är denna Special Edition verkligen en lyxig skatt för alla Tolkien-entusiaster.

En av de mest slående egenskaperna hos denna Special Edition är dess eleganta design och högkvalitativa material. Med en ribbad bindning av grönt läder och foliepräglad omslagskonst, ger boken en känsla av lyx och exklusivitet till varje sida. Dessutom har sidorna i denna Special Edition blivit uppgraderade till guld, vilket förstärker dess estetiska skönhet och ger en touch av elegans till bokens utseende.

Inuti boken hittar läsarna inte bara den fullständiga originaltexten av The Hobbit, utan också ett rikt utbud av illustrationer, ritningar och foton som har skapats av Tolkien själv. Denna detaljrika presentation av berättelsen ger en djupare förståelse och uppskattning för universumet som Tolkien skapat. Med bokmärken av sidenband och utfällbara kartor, är denna Special Edition verkligen en smycke för bokhyllan och ett oumbärligt tillskott till varje fans samling.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top