Är Matthew Lillard med i Skrik 7? Här är hans roliga svar.

För nästan tre decennier sedan hade Matthew Lillard en ledande roll i den första Skrik-filmen som Stu Macher, en av franchisens första mördare. Och även om Lillard inte har spelat Stu sedan 1996, hade han ett väldigt roligt svar när han blev tillfrågad om en eventuell återkomst i Skrik 7.

“Jag är [Neve Campbells understudy], jag har jobbat på min kvinnliga figur. Jag kommer att behöva [raka skägget]. Det kommer härnäst,” berättade Lillard för GameSpots Chris Hayner under New York Comic Con.

Det var Lillards skämtsamma svar. Hans mer seriösa svar var också roligt.

Matthew Lillard, känd för sin roll som Stu Macher i den första Skrik-filmen för nästan tre decennier sedan, har fått fans att undra om han kommer att dyka upp i den kommande Skrik 7. När han blev tillfrågad om en eventuell återkomst under New York Comic Con hade Lillard ett roligt svar redo. Han skämtsamt sade att han är Neve Campbells understudy och jobbar på att spela en kvinnlig roll, skägget måste dock bort först.

Även om Matthew Lillards svar var humoristiskt, har fans spekulerat i om vi kommer att få se honom reprisera sin roll som Stu i den kommande Skrik 7. Med tanke på att Lillard inte har spelat Stu sedan 1996, skulle en återkomst vara ett spännande ögonblick för långvariga fans av franchisen. Trots hans roliga svar på frågan om en möjlig medverkan, har det ännu inte bekräftats om Lillard kommer att medverka i uppföljaren.

Skrik 7 förväntas släppas under 2022 och fansen ser fram emot att återförenas med karaktärer från de tidigare filmerna. Frågan om Matthew Lillard kommer att dyka upp i filmen förblir obesvarad men med tanke på det starka bandet mellan fans och karaktärerna i Skrik-franchisen kommer förhoppningarna om en återkomst vara höga tills vi får officiell bekräftelse.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top