Fem nätter på Freddy’s 2 affischningar och releasedatum avslöjade

Skräckfans som kom till New York Comic Con på jakt efter information om Five Nights At Freddy’s 2 gick inte hem besvikna. Även om Blumhouses uppföljare till den populära Five Nights At Freddy’s filmen ännu inte har påbörjat inspelningen, blev fansen behandlade med den första affischen för filmens uppföljare. Dessutom bekräftade studion att premiären äger rum den 5 december 2025.

För de oinvigda skulle det vara lätt att anta att den mördande animatroniska varelse som skymtas på affischen helt enkelt är Freddy Fazbear. Men det är faktiskt Toy Freddy, en av de stora tillskotten från Five Nights at Freddy’s 2 datorspelet som släpptes 2014. Det ger ytterligare trovärdighet till tidigare rapporter som säger att filmens uppföljare tar sin inspiration från spelet som delar dess namn.

Matthew Lillard och Josh Hutcherson har båda bekräftats att reprisera sina respektive roller som William Afton och Mike Schmidt i uppföljaren. Dessutom förväntas Piper Rubio återvända som Mikes syster, Abby, liksom Elizabeth Lali som Vanessa trots att hennes karaktär lämnades i koma i slutet av förra filmen.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Skräckfans som ivrigt väntade på uppföljaren till Five Nights At Freddy’s blev inte besvikna när de gick till New York Comic Con för att få en första titt på affischen för den kommande filmen. Utan att ha påbörjat inspelningen ännu, bekräftade Blumhouse att premiären för Five Nights At Freddy’s 2 kommer att äga rum den 5 december 2025. På affischen syns den skräckinjagande Toy Freddy, en av de karaktärer som introducerades i det populära datorspelet Five Nights at Freddy’s 2 från 2014.

Det är intressant att notera att skådespelarna Matthew Lillard och Josh Hutcherson har bekräftats att återvända till sina roller i uppföljaren. Lillard kommer att spela William Afton och Hutcherson kommer att reprisera rollen som Mike Schmidt. Dessutom förväntas Piper Rubio och Elizabeth Lali återvända till filmen, vilket ger kontinuitet till karaktärerna Abby och Vanessa trots händelserna i den första filmen. Det verkar som att Five Nights At Freddy’s 2 kommer att fortsätta att utforska den skrämmande världen av animatroniska varelser och överraskningar.

Med premiären av Five Nights At Freddy’s 2 bara några månader bort ger den nyutsläppta affischen och uppgifterna om återvändande skådespelare fansen något att se fram emot. Det är tydligt att filmen tar inspiration från spelet och kommer att fortsätta att utforska dess skrämmande och spännande värld. Med spänning och förväntan väntar skräckfans på att få uppleva ännu en mardrömslik upplevelse med Five Nights At Freddy’s 2.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top