Hugh Jackmans alternativa dräkt kostar mycket

Marvels superhjältefilmer tenderar att vara mycket dyra, och Deadpool & Wolverine var inget undantag med en rapporterad budget på 200 miljoner dollar. Det är inte ovanligt att undra vart alla pengar går, men vi vet att cirka 100 000 dollar av det totala beloppet användes till en av Hugh Jackmans alternativa Wolverine-kostymer.

Scenen i fråga kom tidigt i filmen, medan Deadpool (Ryan Reynolds) besökte alternativa världar för att hitta en ersättare till Wolverine. En av Deadpools stopp hittade en Wolverine i sin klassiska tan- och bruninspirerade dräkt från serietidningarna under hans strid med Hulk. Den kostymen var endast på skärmen i mindre än en minut, men det var fortfarande extremt kostsamt att förverkliga, enligt Deadpool & Wolverine-redaktörerna Dean Zimmerman och Shane Reid.

“Vi spenderade runt 100 000 dollar på att bygga den kostymen,” sa Zimmerman till Comic Book Movie. “De är dyra. För att bygga den här typen av saker… var vi tvungna att vara lite ekonomiska med vad vi faktiskt kunde komma på och göra… De var alla genomtänkta, men också gjorda med budgeten i åtanke och även tid. Vi hade inte mycket tid. När vi återupptog inspelningen [efter skådespelar- och författarstrejker], var vår deadline för den här filmen så tajt. När vi började filma igen i London, hade vi en begränsad tid och även med alla dessa idéer vi kom på, när vi väl kom tillbaka var det som, ‘Hej alla, vi ska göra det här’ och allas huvuden exploderar. Hur ska vi göra detta på den tid vi har kvar?”

Fortsätt läsa på GameSpot.

En av de mest minnesvärda scenerna i Deadpool & Wolverine var när Hugh Jackman bar en alternativ kostym som Wolverine. Kostymen var en hyllning till karaktärens klassiska tan- och bruninspirerade dräkt från serietidningarna, och den kostade en imponerande summa pengar att skapa. Enligt redaktörerna Dean Zimmerman och Shane Reid spenderades cirka 100 000 dollar på att bygga den speciella kostymen. Trots att den bara var synlig på skärmen i mindre än en minut, var kostnaden för den hög på grund av de komplicerade detaljerna och den höga kvaliteten som krävdes för att få till rätt look.

Det var inte bara kostnaden som gjorde skapandet av Wolverines alternativa dräkt utmanande, utan även den tidsmässiga begränsningen. Efter en skådespelar- och författarstrejk hade produktionen en väldigt knapp tidsram för att slutföra filmen. Detta innebar att teamet var tvungna att vara extra effektiva och tänka på kostnadseffektiva lösningar för att få kostymen att se perfekt ut på skärmen. Även om det var en utmaning att skapa kostymen inom den tidsramen, lyckades teamet ändå leverera ett imponerande resultat som imponerade både fans och kritiker.

Hugh Jackman, som porträtterade Wolverine under många år, är känd för sitt engagemang för att ge karaktären liv på ett autentiskt sätt. Hans förpliktelse till rollen inkluderar inte bara fysisk träning och karaktärsarbete, utan även att arbeta tätt med kostymdesigners för att säkerställa att varje detalj i kostymen är perfekt. Den alternativa kostymen i Deadpool & Wolverine är ett bevis på det hårda arbete och den passion som Jackman och resten av filmteamet lade ner för att skapa en minnesvärd och autentisk Wolverine-upplevelse för fansen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top