8BitDo-kontroller på rea under Prime Big Deal Days

8BitDo är ansvarig för många av de bästa tredjeparts kontrollerna på marknaden, och tack vare Prime Big Deal Days kan du nu lägga till dem i din samling billigt. Ett antal gamepads i Ultimate-serien plus Pro 2 är nere på några av sina bästa priser på året – vilket gör detta till den perfekta tiden att skaffa en pålitlig kontroll för Spelare Två.

Bästa 8BitDo Controller Deals
– 8BitDo Ultimate Bluetooth Controller (Switch, PC, mobil) – $48 ($60)
– 8BitDo Ultimate Bluetooth Controller + Carrying Case (Switch, PC, mobil) – $60 ($70)
– 8BitDo Pro 2 Bluetooth Controller + Carrying Case (Switch, PC, mobil) – $48 ($60)
– 8BitDo SN30 Pro Bluetooth Controller (Switch, PC, mobil) – $36 ($45)
– 8BitDo Ultimate 2.4GHz Trådlös kontroller (PC, mobil) – $40 ($50)
– 8BitDo Ultimate 2.4GHz Trådlös – Genshin Impact Edition – $50 ($60)

Den mest prisvärda kontrollern i Ultimate-serien är 8BitDo Ultimate 2.4GHz trådlös kontroller med laddningsdocka, då den bara kostar $40 (var $50). Det är det bästa priset någonsin för gamepaden, som stödjer PC, Android, Apple och Steam Deck. Den är utrustad med Hall Effect-joysticks som är driftresistenta, liksom två bakre knappar, och den är mycket anpassningsbar med hjälp av medföljande Ultimate Software. Det låter dig experimentera med dess stickkänslighet, triggerkänslighet, vibrationsnivåer och makron. Svarta, lila och vita modeller är alla kvalificerade för rabatten.

Du hittar också en cool Genshin Impact 2.4GHz Edition för $50 (var $60). Det ger dig alla samma funktioner som den ovanstående kontrollern, men kommer med en stilren blåvit design, plus några gyllene inslag.

Under Prime Big Deal Days erbjuder 8BitDo nu ett antal av sina populära gamepads till rabatterade priser. Bland de mest prisvärda erbjudandena finns 8BitDo Ultimate Bluetooth Controller för endast $48 istället för det ordinarie priset på $60. Denna kontroller är kompatibel med Switch, PC och mobila enheter och är utrustad med Hall Effect-joysticks och två bakre knappar. Det är också möjligt att anpassa kontrollen med hjälp av 8BitDo Ultimate Software för att justera stick- och triggerkänslighet, vibrationsnivåer och makron.

För de som letar efter en trådlös kontroller med en laddningsdocka är 8BitDo Ultimate 2.4GHz trådlös kontroller det perfekta valet, särskilt med priset sänkt till $40 från $50. Denna kontroller är kompatibel med PC, Android, Apple och Steam Deck och erbjuder liknande funktioner som den Bluetooth-versionen. Dessutom introduceras en unik 2.4GHz Genshin Impact Edition av kontrollen till ett reducerat pris på endast $50 jämfört med det vanliga priset på $60. Denna version har en stilren blåvit design med gyllene inslag och erbjuder samma funktionalitet som de andra modellerna.

Med dessa rabatter är det den perfekta tiden att lägga till en ny 8BitDo-kontroller till din samling, oavsett om du är en Switch-ägare, PC-gamer eller mobilspelare. 8BitDo är känt för att erbjuda högkvalitativa tredjeparts kontroller och med Prime Big Deal Days-erbjudandena kan du få en till ett förmånligt pris. Passa på att skaffa en pålitlig kontroll för dina spelbehov och njut av en förbättrad spelupplevelse med 8BitDo.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top