8BitDo N64 kontroller för Nintendo Switch & PC – Förbeställ på Amazon.

8BitDo 64 Bluetooth Controller finns nu att förbeställa för $40 på Amazon. Även om den avslöjades tillsammans med Analogue 3D, en moderniserad version av Nintendo 64 som stöder 4K-upplösning, fungerar 8BitDo:s kommande kontroll också på Nintendo Switch, PC och Android. Om du är en Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnent kommer den nya kontrollen erbjuda ett coolt sätt att spela klassiska N64-spel.

8BitDo 64 Controller är en trådlös Bluetooth-gamepad som har alla de knappar du förväntar dig från en enhet designad för att spela N64-spel, men omorganiserad till en samtida formfaktor som liknar 8BitDos utmärkta Ultimate-kontroll. Kontrollens analoga spak sitter till vänster på enheten och använder anti-drift Hall Effect-sensorer, medan B, A och fyra C-knappar sitter på höger sida av kontrollen. Det finns också en startknapp, D-pad och Z-skulderknappar, samt några ytterligare knappar. Joysticken och knapparna är alla konstruerade för att vara mer hållbara och robusta, men de matchar fortfarande originalkontrollens storlek och form.

8BitDo 64 Controller stöder Bluetooth trådlösa och kabelanslutna USB-C-anslutningar. Den är kompatibel med Analogue 3D, Nintendo Switch, PC och Android. Den finns att förbeställa i vitt eller svart. Enligt Amazons lista släpps 8BitDo 64 Bluetooth Controller den 19 mars 2025.

Analogue 3D är den premium retrospelshårdvarutillverkarens nästa FPGA-konsol. Den lanseras tidigt nästa år för $250 och låter dig spela dina original N64-spelkassetter med maskinvaruexakt emulering och 100% kompatibilitet i upp till 4K-upplösning. Konsolen levereras inte med en kontroll, så du behöver antingen köpa en 8BitDo 64 Controller eller använda original N64-kontroller. Den har fyra kontrollerportar på framsidan av konsolen för trådade kontroller.

Förproducerade N64-kontroller finns att köpa på GameStop. Alternativt kan du köpa en av de många klonerna av den originala kontrollen på Amazon för billigt. Fortsätt läsa på GameSpot.

8BitDo har nu släppt en ny trådlös N64-kontroller som kan förbeställas för $40 på Amazon. Denna nya kontroll är kompatibel med såväl Nintendo Switch och PC som Android-enheter. För de som är abonnenter på Nintendo Switch Online + Expansion Pack finns det här en perfekt möjlighet att spela klassiska N64-spel på ett nytt och spännande sätt. Kontrollen har alla knappar du förväntar dig från en N64-kontroll, men är omorganiserad i en modern formfaktor som liknar 8BitDos Ultimate-kontroll.

8BitDo 64-kontrollen har en analog spak på vänster sida, B, A och C-knappar på höger sida samt andra funktioner såsom en D-pad och Z-skulderknappar. Kontrollen stöder både Bluetooth trådlös och kabelanslutna USB-C-anslutningar och kan förbeställas i vitt eller svart. Den är konstruerad för att vara hållbar och robust, samtidigt som den bibehåller originalkontrollens storlek och form. Enligt uppgifter på Amazon, kommer kontrollen att släppas den 19 mars 2025.

För de som planerar att köpa Analogue 3D, den nya FPGA-konsolen från Analogue, kan 8BitDo 64-kontrollern vara ett perfekt tillägg då konsolen inte levereras med en egen kontroll. Analogue 3D är konstruerad för att låta användarna spela original N64-spelkassetter med en maskinvaruexakt emulering i upp till 4K-upplösning. Konsolen har fyra kontrollerportar för trådade kontroller och förväntas släppas tidigt nästa år för $250. Med 8BitDo 64-kontrollern kan spelare njuta av den ultimata N64-upplevelsen på Analogue 3D eller andra kompatibla plattformar.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top