Aaron Pierre spelar John Stewart i HBO:s Green Lantern serie

Aaron Pierre har redan haft en fantastisk 2024 efter att Netflix Rebel Ridge etablerade honom som en actionstjärna. Nu är Pierre inställd på att nå ännu större höjder som Green Lantern John Stewart i HBO:s kommande serie Lanterns.

Enligt Deadline kämpade Pierre ut Stephen James för att landa sin nya ledande roll som Stewart, som kommer att porträtteras som en nybörjare Green Lantern i serien. Pierre spelade tidigare Malcom X i National Geographics MLK/X, och hade framträdande roller i Foe och The Underground Railroad. Skådespelaren lånar också sin röst till Disneys kommande Lion King-prequel, Mufasa, som titelkaraktären.

Tidigare denna månad kom ordet att Kyle Chandler förhandlar om att spela Hal Jordan i showen. Den aktuella rapporten noterar att Chandlers affär ännu inte har avslutats, men han förväntas skriva på. Jordan är en erfaren Green Lantern som tidigare spelades av Ryan Reynolds i 2011 Green Lantern filmen. Green Lanterns var till stor del frånvarande från DCEU, förutom cameoförekomster i Justice League.

Aaron Pierre har nyligen fått rollen som John Stewart i HBO:s kommande serie Lanterns, vilket har satt honom på kartan som en av branschens stigande stjärnor. Enligt Deadline valdes Pierre framför Stephen James för rollen som den nybörjande Green Lantern, vilket visar på hans imponerande skådespelartalanger. Pierre, som tidigare har spelat rollen som Malcom X i National Geographics MLK/X, kommer nu att ta sig an rollen som en av DC Comics mest ikoniska karaktärer.

Utöver sin roll i Lanterns har Aaron Pierre också arbetat på andra spännande projekt, inklusive Disneys kommande Lion King-prequel där han lånar sin röst till karaktären Mufasa. Han har tidigare setts i serier som Foe och The Underground Railroad, vilket visar på hans mångsidighet och förmåga att spela olika typer av roller. Med sin imponerande filmografi och skådespelartalanger finns det ingen tvekan om att Aaron Pierre har en ljus framtid framför sig.

När det gäller resten av ensemble har det rapporterats att Kyle Chandler förhandlar om att spela rollen som Hal Jordan i serien. Chandler förväntas skriva på kontraktet inom en snar framtid, vilket skulle göra honom till en del av det prestigefyllda Green Lantern-teamet. Med starka skådespelare som Aaron Pierre och potentiellt Kyle Chandler ombord, verkar det som att Green Lanterns kommer att bli en serie att se fram emot för alla fans av superhjältar och DC Comics.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top